Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Pogledajte što vozi Dončić. Ima 6 kotača i košta čak 230 tisuća eura


Popularni košarkaš Luka Dončić mnoge je šokirao kada je sa svojim vozilom izašao iz garaže iz dvorane u Dallasu. Naime, Dončić nije bio za volanom nekog običnog vozila već pravcatog ‘tenka’ na šest kotača, a po izlasku je spremno potpisivao autograme, piše Dnevno.

U prvi mah se činilo kao da super popularni košarkaš Dallas Mavericksa upravlja nekim oklopnim vozilom, ali zapravo je riječ o automobilu i to luksuznom automobilu.

Riječ je o modelu Jeep Apocalypse Hellfire 6X6, kojeg proizvodi tvrtka Apocalypse Manufacturing, a ideju za njegov dizajn su, izgleda, dobili iz nekih filmova o apokalipsi u kojima su zombiji pokorili planetu.


Dakako, Dončićevo pojavljivanje u ovakvom automobilu izazvalo je lavine navijačkih komentara na društvenim mrežama: “Dajte mu titulu MVP-a, ne treba ni igrati obranu…ovo je najteksaškija stvar koju možete voziti…samo ćemo se pretvarati da brat ne vozi tenk.”

Jeep Apocalypse Hellfire 6X6 ima ručno šivana kožna sjedala, bogato je opremljen elektronikom, dug je pet i pol metara i zaštićen je trokomponentnim premazom.

Osnovni model ima 240 konjskih snaga, dok ima i onih koji broje čak 850 konja. Cijena osnovnog modela automobila kakav vozi Dončić je 155.000 dolara, a s dodacima ona može dosegnuti i 250.000 dolara, što iznosi oko 230 tisuća eura.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook