Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO Ovo su pobjednički nastupi 18-godišnjeg Martina u The Voiceu


Martin Kosovec je pobjednik The Voicea. Dobio je čak 88 tisuća glasova gledatelja.

Nakon 12 epizoda The Voicea, na red je stiglo i finale. Za pobjedu u četvrtoj sezoni borili su se Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec. Njihovi mentori su bili Damir Urban, Davor Gobac, Dino Jelusić i Vanna. Natjecatelji su u finalnoj epizodi nastupili tri puta, piše Index.

Jednim su nastupom gledatelje podsjetili na početak svog puta u showu te su izveli pjesmu s audicije, zatim su otpjevali pjesmu koju su pripremili za posljednji solistički nastup u natjecanju, a u konačnici su se svi finalisti zajedničkom izvedbom oprostili od gledatelja koji su ih podržavali tijekom ove sezone.

O pobjedniku su odlučivali isključivo gledatelji. Pobjednik dobiva ugovor s Universal Music Groupom te nagradu za glazbeno usavršavanje u vrijednosti od 25.000 eura.

18-godišnjak je u finalu izveo tri pjesme. Najprije je zapjevao My Way Franka Sinatre, koju je već izvodio na audiciji.

Sjećam se te audicije. Kad su počeli ti taktovi, ja sam rekla: 'Je li moguće?' Nije mi bilo jasno da će netko pjevati My Way na audiciji", prisjetila se Vanna audicije. "Sad smo tu na kraju ovog showa, ali za nekog tko ima 18 godina, sve je na početku. Bravo, Martine", dodala je.

Druga pjesma koju je Martin Kosovec izveo bila je Sjaj u tami Massima Savića. Cijeli studio mu je pljeskao za vrijeme i nakon nastupa.

"Pobuđuje silne emocije, ne bi vjerovao, ljudi plaču dok te slušaju kad pjevaš. S ovom pjesmom nekako sam smatrala da veliki talenti imaju veliku odgovornost, pa evo... ", rekla mu je mentorica Vanna sa suzama u očima. Taj njegov nastup je od sinoć pregledan već više od 50.000 puta.

Zatim je u medleyju s ostalim natjecateljima zapjevao Još samo večeras Drage Diklića.

Sva tri videa pogledajte ovdje

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook