Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Baka Vinka (80) drifta fiću kao da nema dušu: 'Do sad su mi davali voziti samo volove na ispašu'


Baka Vinka iz okolice Niša ima 80 godina, ali je to ne spriječava da se dobro zabavlja, a posebno se voli sa svojim unukom voziti u njegovim zanimljivim vozilima.

Njen unuk, Jovan Mitrović je, inače, postao poznat javnosti i ljubiteljima automobila diljem regije zbog njegovog crvenog “fiće”, kojim se prošlog mjeseca odvezao na Kopaonik i tamo pokazao zavidne mogućnosti ovog legendarnog automobila po snijegu.

On je na svoj Instagram profil izbacio sliku bake Vinke i njega kako ona upravlja bagijem. Zanimljivo je da je baka Vinka vozač amater, ali to očigledno ne predstavlja problem, što je naišlo na velike simpatije pratitelja na Instagramu.

Vinka kaže da u mladosti nije imala priliku voziti automobil jer su uvijek živjeli na selu i te poslove obavljali su drugi članovi obitelji.

U jednom od klipova našalila i rekla da su joj ranije davali da vozi samo volove na ispašu. Unuk joj je, međutim, prvi put dao dozvolu da primi volan u ruke i svojski se potrudio da joj objasni kako da “tjera” automobil.

Oni koji već poznaju baku Vinku iz unukovih klipova, znaju da baki Vinki leže i drugi modeli pored bagija. Prije četiri mjeseca baka Vinka se provozala i legendarnim “fićom”.

Unuk ne odustaje od ideje da baka nastavi voziti i druge automobile te najavljuje nove avanture sa svojom bakom Vinkom, piše Pogled.ba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook