Prethodni članak
Sljedeći članak

[VELIKI HOROSKOP ZA 2022.] Doznajte što vas sve čeka i napravite plan za male i velike odluke


Uđite u novu godinu pripremljeni i informirani, a u tome vam može pomoći godišnji horoskop za 2022. godinu, koji donosi portal zadovoljna.hr.

OVAN

Prvi znak zodijaka uvijek se (bez obzira na okolnosti koje mu to možda otežavaju) zna izboriti za ono što želi, a tako će biti i u 2022. godini. Odmah na početku godine stižu vam potencijalna ljubavna uzbuđenja. Naime, 29. siječnja Venera napokon izlazi iz svoje retrogradne faze i prestat će stvarati probleme. Budite hrabri i odlučni kao i inače jer je će planet romanse opet biti na vašoj strani.

BIK

Bikovi vole koncept novog početka i zato se uvijek vesele dolasku nove godine, ali prvih par tjedana 2022. godine mogli bi biti malo komplicirani. Venera, vaš vladajući planet, je u retrogradnoj fazi do 29. siječnja što znači da biste do tada mogli stagnirati na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na ljubavne odnose i financijsku situaciju.

BLIZANCI

S obzirom na to da je Merkur vaš vladajući planet, njegove retrogradne faze pogađaju vas puno jače nego ostale znakove. Očekujte da odmah sve krene po krivu kako biste se lakše snašli u svim dramama koje bi vam Merkur mogao prirediti. Malo se strpite i čekajte da vam se vladajući planet opet smiluje.

RAK

Sredinom siječnja u vašem znaku bit će pun Mjesec. S obzirom na to da da je upravo to vaš vladajući planet, na samom početku godine očekuje vas jedna mala kulminacija pozitivnih vijesti. Na kalendaru zaokružite 17. siječnja jer biste mogli dobiti dobre poslovne vijesti ili pak doživjeti veliko uzbuđenje na privatnom planu.

LAV

Sredinom veljače u vašem će znaku biti pun Mjesec. To razdoblje idealno je za detaljniju razradu ideja i planova, bez obzira na to o kojem se životnom polju radi. Iskoristite ovaj pozitivan period za napredak, posebno poslovni koji se u startu nazire. Kraj travnja donosi vam period kriza, ali i potencijalnih prilika. Naime, 30. travnja dogodit će se prva djelomična pomrčina Sunca, vašeg vladajućeg planeta

DJEVICA

Na početku godine prvo ćete morati odraditi fazu retrogradnog Merkura koja tradicionalno ima velik utjecaj na vaše odnose. Zbog svog vladajućeg planeta inače ste izvrsni komunikatori koji uvijek znaju objasniti što žele, ali on vam može postati i prepreka. Očekujte nesporazume, konfliktne situacije i pogreške u komunikaciji.

VAGA

Vagama će početak 2022. biti stresniji nego ostalim znakovima. Naime, njihov vladajući planet Venera nalazi se u retrogradnoj fazi još od 19. Prosinca 2021. i očekivano im stvara probleme. Venera vlada financijskim i ljubavnim aspektom vašeg života i unijet će nemir na ova područja. I Merkur će se pobrinuti za to da vam baš ništa ne ide od ruke kada uđe u retrogradnu fazu 14. siječnja.

ŠKORPION

Pred vama je godina u kojoj morate proraditi na svim odnosima u svom životu – prijateljskim, obiteljskim i ljubavnim. Vrijeme je da stanete na kraj onim malim nesigurnostima i strahovima koji u vama stvaraju sumnje i ljubomoru. Veljača i ožujak pravo su vrijeme za preispitivanje. Bez povjerenja nema napretka na nijednom životnom polju i zato malo popustite svoje obrambene mehanizme i vjerujte ljudima oko sebe.

STRIJELAC

Smiješi vam se stvarno dobra godina. Ako ste u vezi, u prvim mjesecima 2022. posebno se fokusirajte na ljubavni odnos. Po prirodi ste vatreni i potrebna su vam uzbuđenja, ali nemojte zbog toga krivo protumačiti postupke partnera. Mir nije dosada, nemojte pokvariti dobru vezu samo zato što vam je dosadno. Umjesto toga, budite zahvalni na stabilnom i predanom partneru koji je uvijek uz vas.

JARAC

Kao i uvijek, na prijelazu iz stare u novu godinu traje vladavina vašeg znaka zbog čega se tradicionalno osjećate samopouzdanije nego inače. Na početku godine više ćete biti posvećeni obitelji i radu na međuljudskim odnosima, pogotovo kada su u pitanju prijatelji i kolege. Obično ste vrlo direktni u komunikaciji i odmah kažete ono što vam je na umu, ali ne testirajte snagu Merkura i razmislite dvaput prije nego nešto kažete kako se ne biste opekli.

VODENJAK

Siječanj i veljača mogli bi biti malo turbulentni po pitanju međuljudskih odnosa. Naime, planet komunikacije Merkur ulazi u vaš znak 2. siječnja, a zatim 14. siječnja započinje njegova retrogradna faza tijekom koje će jedno vrijeme također biti u vašem znaku. U tom periodu izbjegavajte rasprave, pogotovo na poslu. Klonite se tuđih konflikata čak i ako vas traže vaše mišljenje jer ćete se tako zaštititi.

RIBA

Početak nove godine dočekat ćete u zimskoj hibernaciji. S obzirom na vaš emotivan unutarnji svijet, više nego ikad osjećat ćete potrebu za resetiranjem uma i duše, a zaželjeli ste se i druženja s bližnjima. S obzirom na to da će u siječnju svim znakovima planove poremetiti prvi retrogradni Merkur u godini, pravo je vrijeme da jednostavno uživate u toplini svog doma i društvu ljudi koji vam pomažu da se osjećate bolje.

 

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook