Prethodni članak
Sljedeći članak

Večeras počinje 'Hell's Kitchen Hrvatska'! Koga će 'pojesti' želja? Gretić se već razljutio: 'Ovo ti je prvi i posljednji put!'


Stiglo je vrijeme da Tom Gretić upozna 18 kandidata koji će se u brojnim kulinarskim izazovima i posluživanju večere za goste boriti za pobjedu i 30.000 eura, a pritom će zajedno i živjeti. Prva epizoda je na redu večeras u 21:15 na RTL-u.

No, bilo je i onih koji nisu mogli dočekati da krene 'Hell's Kitchen Hrvatska' pa su prvu epizodu emisije pogledali jučer na platformi Voyo, gdje su emisije dostupne 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Kandidati će znatiželjno krenuti u razgledavanje kuhinja, a svatko će imat svoja očekivanja. Dvoje kandidata shvatit će da se poznaju od ranije, no neće baš biti oduševljeni tom spoznajom.

''Katastrofa! Jako je loša kolegica ispala na prošlom poslu. Ako je netko jako loš kolega, to je onda ona'', komentirat će jedan kandidat razočaran već na početku.

No apsolutno sve će utihnuti kad u studio uđe chef Gretić!

''Ovdje ste svi isti, svi ste tu s razlogom... Prigrabite šansu koja vam se pruža'', poručit će im pa zadati prvi zadatak.

U 90 minuta morat će napraviti svoje autorsko jelo koje će ih predstaviti i kao kuhara i kao osobu. Ubrzo će započeti prva jurnjava po kuhinji, traženje mjesta za rad, obrada namirnica, ali i prvo međusobno pomaganje.

''Malo me je strah, vidim da su svi dosta nabrijani'', komentirat će jedan kandidat pomalo zabrinuto. ''Borba svim dopuštenim sredstvima da ostanem što duže'', samouvjereno će najaviti drugi.

Chef Gretić hodat će među radnim jedinicama, no neće biti zadovoljan svime što će ondje ugledati.

''Ovo ti je prvi i posljednji put'', povisit će svoj glas Gretić na jednog kandidata nakon što uoči, po njemu, neoprostivu pogrešku. ''Ovo jelo odlučuje jako puno. Na temelju njega razvrstat ću vas u plavi i crveni tim'', najavit će chef kad stigne vrijeme za serviranje.

Od čudnih kombinacija okusa pa do sirovog mesa, chef Gretić kritizirat će pojedine kandidate: ''Ako je ovo tvoj potpis, nije dobro''.

No bit će tu i pohvala! Tanjur jednog od njih posebno će ga oduševiti pa će napraviti nešto što nitko u studiju nije očekivao.

Tko je bio najbolji, koga je ''pojela'' prevelika želja, a koga stres, kako će chef Gretić posložiti timove i koje će tajne natjecatelji otkriti o sebi?

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook