Prethodni članak
Sljedeći članak

Uskoro nova sezona showa "Zvijezde pjevaju"! Donosimo pjevačke parove


Na Hrvatskoj radioteleviziji od 25. ožujka u subotnjem prime-time terminu na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) počinje proljetna, 12. sezona najzabavnijeg glazbenog showa. Ekskluzivno otkrivamo i tko su pjevački parovi i članovi žirija, te sve pojedinosti nove sezone showa "Zvijezde pjevaju".

"Zvijezde pjevaju" predstavljaju, ali i stvaraju zvijezde, trendove i dobre vibracije. Junake naših emisija vidite svugdje oko sebe, zabavljaju vas i izvan HRT-ovih subota, a tako će biti i ovog proljeća.

''Još atraktivniji, zabavniji i veseliji vas čekamo na malim i još manjim ekranima od 25. ožujka. Na tim manjim, internetskim ekranima već smo vrlo prisutni i bit ćemo još i više tijekom ožujka, u iščekivanju prve emisije.'' – kažu na HRT-u.

U subotu, 25. ožujka moći ćete zapjevati zajedno sa sljedećim, natjecateljskim pjevačkim parovima:

- glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

- chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA

 

- glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

- modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl

 

- spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić

-voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović

- voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras

- glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Premijerno se kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko, ali na HRT-u ne sumnjaju da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega.

U novoj sezoni od sedam epizoda i ovaj put donosimo osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit ćemo pjesme koje su zvijezdama obilježile život, piše HRT.

Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica projekta Uršula Tolj.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook