Prethodni članak
Sljedeći članak

Umirovljenica Biserka Hajdek nakon osvojenih 5 tisuća eura: 'Prvo kaj si bum kupila je vešmašina'


U sinoćnjem glazbenom realityju Nove TV 'Tko to tamo pjeva'  umirovljenica Biserka Hajdek (63) iz Lovrečana osvojila je maksimalnih 5000 eura. Svojom neposrednošću, duhovitošću, vedrinom, a posebice što je govorila svojim materinjim jezikom, izvornom kajkavštinom, uvijek dobro raspoložena Biserka oduševila je publiku u studiju, paneliste s gostujućom članicom Jasnom Zlokić, ail i TV gledateljstvo. ''Gospođo Bise, vi ste tolika kraljica!'' kazao joj je panelist Luka Nižetić, a gospođa Biserka pozvala ga je na prave zagorske štruklje.

-On mi je bio najsimpatičniji panelist, ali i Goran Vinčić Vinča, koji me po završetku showa podigao u vis. Kako nas oboje ima, pali smo zajedno na pod, a drugi preko nas. Oči su mi zasuzile, a Vinča se preplašio da sam se ozlijedila. A ja sam plakala od sreće i ganuća. Znate kaj znači osvojiti 5000 eura, a moja je mirovina 308 eura - kaže članica Udruge umirovljenika u Zlataru koja je prijevremenu mirovinu ostvarila radeći u negdašnjem 'Partizanu' u Poznanovcu, zatim u zlatarbistričkom Elconu i na kraju radnoga vijeka u 'Soldusu' u Lovrečanu. Bila je monter kabela u Elconu, a u 'Soldusu' radila je na čistilici i 'šlajfanju'. U radnoj knjižici zabilježeno je 33 godine i 7 mjeseci radnoga staža, a radni je vijek prekinula iz zdravstvenih razloga.

-Prvo kaj si bum kupila od osvojene nagrada je vešmašina, kaj mi ne bu više tancala po kupaoni – kaže  gospođa Biserka koju odjednom svi prepoznaju i pozdravljaju.

-Kad sam v subotu zišla na cestu, prvo mi je iz bijelog auta mahnula jedna, meni nepoznata, mlada dama. A v Zlataru, kam sam išla na Vuzmenske oblizeke u Galeriji slika, ljudi su se zaustavljali, čestitali mi…Nemrem reći da mi nije drago – rekla je za zagorje.com legendarna Zagorka, koja je osvojila srca mnogih gledatelja.

 

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook