Prethodni članak
Sljedeći članak

Ugledni gastro portal: 'McDonald's uskoro otvara restoran u Desiniću'


Desinić je i van granica Hrvatske poznat posebno po dvije stvari.

Prva je, bez sumnje, predivan Dvor Veliki Tabor, na koji pogled oduševljava već izdaleka, a druga je Grešna Gorica, jedan od ponajboljih hrvatskih restorana tradicionalne lokalne kuhinje, koji brojne zagorske specijalitete, po originalnoj 'starinskoj' recepturi, nudi tijekom čitave godine.

Vjerojatno je upravo zbog toga kolegama iz uglednog hrvatskog gastro-enološkog portala Kult Plave Kamenice, Desinić stalno u nekoj primisli, pa su tako ovih dana napravili jedan mali lapsus koji je nasmijao brojne Zagorce, a nekima i dao povod da konstatiraju kako to uopće ne bi bila loša ideja.

Naime, Kult Plave Kamenice objavio je članak temeljen na dijelu intervjua kojeg je s Pavelom Pavličekom, direktorom McDonald’sa za Hrvatsku, objavio Večernji list.

U tom je kratkom tekstu Kult Plave Kamenice prenio informaciju kako će taj popularni lanac brze hrane uskoro u Hrvatskoj otvoriti svoja četiri nova restorana.

No, novinarima tog uglednog i vrlo čitanog gastro portala potkrala se pogreška pa su napisali kako će se uskoro otvoriti i McDonald's u Desiniću, što je nasmijalo brojne Zagorce, budući da je iz samog teksta jasno kako se restoran otvara u Desincu.

Riječ je, dakako, o odmorištu Desinec na autocesti A1, između Zagreba i Karlovca.

Pogreške se događaju svakome, pa tako i nama novinarima, no ova je posebno zabavila i nasmijala brojne Zagorce, kojima se ovaj lapsus učinio vrlo simpatičnim.

- Da se bar otpira - komentirali su mnogi na društvenim mrežama.

Foto: Screenshoot Kult Plave Kamenice

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook