Prethodni članak
Sljedeći članak

Svećenik opleo po Severini, ona mu odgovorila: 'Ja sam samo imala dobar seks. Želim ti isto'


Pjevačica Severina (52) ovih je dana na Instagramu pozvala pratitelje da potpišu peticiju za pravo na pobačaj. Njezin su potez brojni podržali, a neki su ju zbog toga kritizirali. Među negativnim komentarima našao se i onaj dona Tomislava Lukača, svećenika koji je poznat na TikToku. Osvrnuo se na njenu objavu te pobačaj nazvao 'velikim zlom'. Osim toga je Severini poručio: 'Žena od skandala. Taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet', pišu 24sata.

Severina je na njegov komentar odgovorila na Instagramu.

- Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor jahte prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top - napisala je.

Inače, Severinu je u ovoj inicijativi podržala i Jelena Rozga, za koju su brojni smatrali da nije u dobrim odnosima sa Severinom. Rozga je Severini lajkala objavu u kojoj je pjevačica pozvala na potpisivanje peticije.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook