Prethodni članak
Sljedeći članak

Studija otkrila: Po ovom detalju možete odmah znati koliki mu je penis


Foto: Ilustracija/Reddit

Iako je dokazano da veličina nije presudna za užitak, žene su ipak znatiželjne kad je riječ o dimenzijama spolovila muškarca kojeg su tek upoznale.

Pokušavaju ga procijeniti na razne načine, pa gledaju na muškarcu nos, uši, ruke i stopala, no nitko ne jamči da bilo što od navedenog zaista može otkriti gabarite penisa.

Ipak, navodno postoji formula koja može dati odgovor i poprilično je jednostavna.

Naime, dr. Karan Rajan otkrio je kako izmjeriti veličinu penisa, ne koristeći pritom metar i ne zavirujući u tuđe hlače.

Doktor koji je popularan na društvenim mrežama objasnio je kako veličinu muškog spolnog organa možete procijeniti po tome koliko mu je kratak kažiprst.

"Ovo je poznato kao omjer druge i četvrte znamenke, a računa se tako da se dužina kažiprsta podijeli s dužinom prstenjaka. Što je kažiprst manji, to je manji omjer", rekao je dr. Rajan u videu.

Dakle, riječ je o omjeru drugog i četvrtog prsta, a da se ne radi o gluposti govori i studija objavljena u Journal of Andrology u kojoj je dokazano da kažiprst koji je kraći od prstenjaka ukazuje na obdarenijeg muškarca.

Dakle, muškarci koji imaju veći prstenjak od kažiprsta, u pravilu su obdareniji od ostalih. No, to nije sve.

Manja razlika između ova dva prsta (pri čemu je ipak bitno da je je prstenjak veći) ukazuje na veću izloženost fetusa testosteronu u maternici, koji ne određuje samo veličinu budućeg penisa, nego i veličinu prstiju.

Stoga, žene, dovoljno je da mu mahnete, a on vam uzvrati, kako bi vidjele s čime potencijalno 'baratate'. Ili mu lijepo uzmite ruke u dlanove, dok sjedite jedno preko puta drugog na večeri, i pod izlikom da se divite njegovim lijepim prstima, zadovoljite svoju znatiželju.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook