Prethodni članak
Sljedeći članak

Srpski urolog: 'Svaki peti Srbin ima mikropenis manji od 9 cm'


Srpski urolog prof. dr. Aleksandar Milošević otkrio je brojke svoje zemlje kad se govori o prosjeku veličine penisa, pa ispričao da svaki peti Srbin ima mikropenis koji je manji od devet centimetara, prenose 24 sata.

- Prosječna veličina penisa u erekciji je 13-14 centimetara, i u Srbiji u taj prosjek ulazi 60 posto muškaraca. Svaki muški spolni organ, koji je veći od toga, karakterizira muškarca kao obdarenog, i njih je 20 posto, a isto toliko ima i onih sa penisom manjim od prosječnih i njihov organ je manji od devet centimetara - ispričao je Milošević za Kurir. 

Naime, mikropenis je medicinsko stanje u kojem je penis manji od dvije trećine standardne veličine, a može negativno utjecati na psihično zdravlje muškarca, iako ne nosi nikakve negativne zdravstvene posljedice.

- Ipak, oni često imaju psihički problem, zbog čega često traže pomoć kod psihijatra. Imaju strah od neuspjeha, ne prihvaćaju sebe i misle da ih neće prihvatiti ni žena. Često ne mogu da imaju normalnu erekciju kakva je potrebna za jedan odnos, a razlog tome je manjak samopouzdanja - objasnio je urolog, pa dodao da muškarci s mikropenisom često traže liječničku pomoć te da mjesečno obavi dvije do tri operacije povećanja penisa, prenose 24 sata.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook