Prethodni članak
Sljedeći članak

Slavna hrvatska vidovnjakinja otkrila što čeka Vatrene protiv Brazila u četvrtfinalu


Slavan hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina otkrila je za portal Net.hr što predosjeća uoči četvrtfinalnoga okršaja između Hrvatske i Brazila.

"Dogodit će se najveće iznenađenje ikada. Samo ću Zlatku Daliću reći 'preokret u karijeri'. Mnogi će reći 'gledamo li mi to zaista', 'što je ovo', ali to je preokret koji nitko ne očekuje, neki priželjkuju, neki ne. Naša reprezentacija će napraviti nešto što nikada nije bilo", rekla nam je u prosincu Čudina i čak najavila Luku Modrića kao izbornika jednog dana.

Pa, što nas onda onda čeka protiv Brazila?
"Hrvatska s Brazilom u petak u Kataru niti gubi niti dobiva. Bolje pitanje bi bilo tko će proći dalje u polufinale. Mogli bismo mi biti u polufinalu. Ali, to ovisi o jednom igraču. Jako iznenađujuća i nedokučiva utakmica koja je izuzetno ovisna o jednom igraču, ali i o sucu.

Neću namjerno reći rezultat jer će svi početi divljati. Hrvatska će u petak igrati protiv Brazila kao nikada do sada. Najprije će ispasti da je sve na brazilskoj strani, a onda ništa. Kao da će se nešto dogoditi na toj utakmici gdje će svi blenuti ili kao da su sišli s uma.

Reprezentaciju Hrvatske će nešto demotivirati, onda će ih naglo motivirati, a onda će doživjeti jedan kiks i ponovit ću opet - jedan igrač Hrvatske je ključ! Ključan je i jedan igrač Brazila koji bi tom našem Hrvatu mogao podmetnuti. I nemojmo zaboraviti na suca. Nepravedna utakmica, možemo to tako reći. Možda nam gol poništi..."

Produžeci i penali?
"Nisam baš sigurna da će sve biti sređeno u tih 90 minuta. Takvu dramu ni dragi Bog nikada nije smislio. Najzanimljivija utakmica i hrvatske i brazilske povijesti. Oni imaju jedan adut na koji će igrati i taj adut bi mogao smotati hrvatsku reprezentaciju i mogli bi se slomiti naši.

Ako to prokljuve, onda mogu ići dalje. Ako ne, onda će im to biti podmetnuto. I na tom im i radi brazilski izbornik", rekla je u zaključku Čudina za Net.hr.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook