Prethodni članak
Sljedeći članak

Severina poručila: 'J***le ih proceduralne pogreške. Šutjela sam i bila pokorna, ali sada...'

  • severina

    Izvor: Facebook


Hrvatska pjevačica oglasila se i putem društvenih mreža kako bi još jednom poručila da neće stati u borbi za skrbništvom nad sinom Aleksandrom koji je nakon nove odluke Vrhovnog suda vraćen ocu Milanu Popoviću u Beograd, piše tportal.

Nakon što je jučer na koncertu u Jahorini u BiH iskreno priznala da posljednja četiri dana nije ustala iz kreveta, Severina se sada oglasila videom i porukom na svom Instagram profilu.

Popularna regionalna zvijezda u odlučnom je tonu poručila da više neće šutjeti, ali i priznala da ju je količina poruka podrške ganula do suza.

'Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svaku sekundu dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš ih Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka ovrhu nad svoje dvije curice da idu ocu zlostavljaču', napisala je Severina, između ostalog, u objavi te dodala:

'Kažu da moramo šutjeti o slučajevima kad su djeca u pitanju. I biti pokorne. Šutjela sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam nijemo čekala i vjerovala u hrvatski pravni sustav. U zaštitu djece, ako ne mene. Šutjela sam dok mi nisu prvi puta uzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sustava, o organiziranom otimanju djece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stat…'

Uz to se i zahvalila svima na podršci te zaključila u oštrim tonovima:

'Hvala na potpori, nikad vam neću moći zahvaliti, moj duboki naklon… I... J***le ih proceduralne pogreške. I za kraj - psihopate su psihopate, ali imaju i jednu veliku vrlinu, a to je da vam se 100% posvete', napisala je u objavi.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook