Prethodni članak
Sljedeći članak

Severina na svom Instagramu čestitala rođendan Zabočaninu: 'Volim što se volimo'


Martin Posavec iz Zaboka danas slavi svoj 33. rođendan, a na svom javnom profilu rođendan mu je čestitala i megazvijezda Severina, objavivši i nekoliko zajedničkih fotografija koje su nastale, očito, tijekom njihovih zajedničkih ljetnih druženja.

Martin je inače frizer zaposlen u zagrebačkom salonu Opium, kojeg su otvorile Tea Matićević i Ana Karamarko, supruga bivšeg predsjednika HDZ – a Tomislava Karamarka i tamo njegove usluge koriste brojne hrvatske javne osobe.

Paleta poznatih imena s kojima je radio uistinu je impozantna. Severina, Franka Batelić,Iva Balaban, Jelena Rozga, Indira, Josipa Lisac, Vanna,Ines Bojanić, Renata Sopek, Tatjana Jurić, Nikolina Pisek, Mia Kovačić, Doris Dragović, Minea, Ivana Banfić, Neda Ukraden Tatjana Dragović i mnoge druge.

Ipak, kako je prije nekoliko godina otkrio u razgovoru za Zagorski list, najkarizmatičnija među svima je, priznaje, Severina. - Samo je jedna Seve. Nisam upoznao karizmatičniju osobu od nje. Prije svega, Severina je čovjek, prijatelj i divna, brižna mama te fenomenalna žena – opisao je Martin Posavec jednu od najpopularnijih regionalnih zvijezda današnjice. Priča, Severina je zapravo vrlo jednostavna, ljubazna i uvijek spremna pomoći. - Jako je duhovita i obožavam je. Mnogi je doživljavaju drugačije jer kad se negdje pojavi kao Severina, oduzima dah i sve oči su uprte u nju. Ona je veliki profesionalac, puno radi i svaka joj čast na svemu – ispričao je Martin Posavec.

Severina mu je danas u čestitci napisala "Sretan rođendan najboljem frizeru na svijetu... Volimo te anđele", uz, dakako, njeno prepoznatljivo: "Volim što se volimo..."

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook