Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠČ! Let 3 će večeras pokušati izboriti finale Eurosonga! Na probi se dogodila nezgoda


Liverpool je domaćin 67. Eurosonga u ime Ukrajine, koja je prošle godine pobijedila s Kalush Orchestra i pjesmom Stefania. Bit će to prvi put u 25 godina da je Velika Britanija domaćin natjecanja. BBC, zajedno s Europskom radiodifuznom unijom EBU-om, organizira natjecanje u suradnji s UA:PBC., ukrajinskim javnim servisom i prošlogodišnjim pobjednicima natjecanja.

Iz Liverpoola se u emisiju HRT-a  "Dobro jutro, Hrvatska" javila HRT-ova Zlata Mück Sušec.

U Europskom kampu, kaže Mück Sušec, traju pripreme za Eurosong, a sam prijenos moći će se pratiti u Eurovillageu. Od 13 sati kreće zagrijavanje u Liverpoolu.

BBC je objavio podatke koje bi mogle biti zanimljive javnosti.

- Za cijelu pozornicu se koristi oko 140 tona čelika, postoje kablovi u duljini od gotovo 13 kilometara koji osiguravaju svjetlo i zvuk. Sama pozornica velika je 950 metara kvadratnih, dok se za područje Greeroma koristi 500 metara kvadratnih, rekla je Mück Sušec.

Mrle iz Liverpoola: Kad netko kaže Let 3, cijeli svijet urla

U Liverpoolu je Eurosong jači od krunidbe

Što se dogodilo na probi?

Šest proba je Let 3 odradio odlično, ali sedma je očito bila kobna.

- Sedam je sretan broj, ne znam kako se to uspjelo dogoditi. To znači da to nije nesreća, nego sreća u nesreći, rekao je Mrle.

Žak je pao, ali je dobro. Mrle i on su se našalili da su ga liječnici u Liverpoolu zašarafili. Dodaju da je to čudo od medicine.

- Htio sam napraviti jedan pokret, ali sam se poskliznuo, rekao je Žak.

- Skupi se sve to na pozornici i ako se dobro ne očisti, to se zalijepi za cipele kao neki pijesak i onda je sklisko, rekao je Mrle.

Mrle kaže da će ih zamoliti da to počiste.

- Zamolio bih svu publiku koja nas gleda i koja će nas gledati da mantraju od sada do našeg nastupa: ŠČ! ŠČ!, poručio je na kraju Mrle.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook