Prethodni članak
Sljedeći članak

Pronašao Tita na vrlo čudnom mjestu: 'Zbog toga smo u problemima već 80 godina'


Na hrvatskom Redditu često se zna naletjeti na neki dobar savjet, trik, tužnu ispovijest ili komentar o hrvatskoj realnosti. Ista inačica ove popularne društvene mreže postoji i u Srbiji, gdje se često raspravlja o raznima temama, a ovoga puta to je bio – Josip Broz Tito. Ili banane... 

Jedan je korisnik Reddita pronašao kartonske kutije na kojima je lik Josipa Broza Tita, a na kutijama piše “Maršal banane”. Njega zanima zna li netko nešto o tome.

 

 

Titove banane
byu/Mateja_Srbin inserbia

 

“Pronašao sam ovu kutiju među drugim kartonskim kutijama i gajbama. Zna li netko išta o ovome?”, pitao je korisnik Reddita svoje sunarodnjake, piše Dnevno.hr.

U komentarima su se ljudi više manje šalili na račun “Titovih banana” pa su tako redom pisali: “Titova banana”, “Titovo Jajce”, “Tropico”, “Đes bona, oš Maršalovu bananu?”, “Zbog njegove banane smo u govnima već 80 godina”, pisali su ljudi.

“Ja znam da su mi roditelji pričali da je bio period kad su banane bile nenormalno jeftine”, dodao je jedan korisnik Reddita pa zaradio najviše lajkova na komentar. Ubrzo se javio još jedan korisnik, koji je priložio dvije fotografije “Titovih banana”, odnosno kutija i pakiranja koja pokazuju o čemu se radi.

“Kakav je Broz na ovoj slici kao oni latino ili afrički generali sto se u slobodno vrijeme druže s narko bosovima i vrše masovna ubojstva”, napisao je jedan korisnik i praktički pogodio u sridu. Ili pak malo pokraj.

Naime, radi se o bananama koje su iz Ekvadora, a naljepnice su osmišljene 2021. godine, pisao je Kurir. Nije poznato tko ih je osmislio, a na internetu postoji malo informacija o ovoj “marki” banana.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook