Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijović ide dalje: Nakon pet nastupa u Osijeku, nakon Uskrsa evo je i na Sjeveru Hrvatske


Hrvatski dio turneje Aleksandre Prijović ide dalje. Nakon što je odradila pet koncerata u Osijeku, a prije toga i u Zagrebu, regionalna megazvijezda s pozornice je najavila koncerte i u Rijeci i u Varaždinu, u travnju.

U Rijeci će prvi koncert biti 14. travnja, a u Varaždinu 26. travnja. Karte su puštene u prodaju nakon posljednjeg osječkog koncerta, piše Index.

"Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14.4. i Varaždinu 26.4. Jako se radujem i hvala vam još jednom na divnoj energiji. Jedva čekam ponovno doći u ovaj grad, turneja se nastavlja, volim vas i hvala vam do neba", rekla je pjevačica.

Pet puta napunila Arenu i Gradski vrt

Podsjećamo, Aleksandra Prijović petim je koncertom u osječkom Gradskom vrtu privela kraju osječki dio turneje nazvane Od istoka do zapada. I petu večer Gradski vrt je bio popunjen do kraja, a fanovi su uglas pjevali svaki Aleksandrin hit. Osječani su Prijović i posljednje večeri zasuli plišanim igračkama. Gost joj je na posljednjem osječkom koncertu bio reper Nucci, a na pozornici joj se pridružila i majka.

Prije Osijeka, Prijović je napunila i pet Arena Zagreb. Samo u Zagrebu ju je u pet dana čulo oko 90 tisuća ljudi.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook