Prethodni članak
Sljedeći članak

'Prestala sam raditi kućanske poslove na 2 dana jer mi je muž rekao da ništa ne radim'


Dokumentirajući svoj postupak, Lindsay je namjerno ostavila kuću u neredu, nakon što je muž izjavio da ona ništa ne radi po kući. No, njezin je štrajk dobio novo poglavlje, nakon što je video postao hit.

Lindsay je videu dala ime - 'Onda sam otišla iz grada na putovanje' - što je navelo gledatelje da povjeruju da je ostavila muža i djecu, da se sami bave čišćenjem dok je odsutna.

Mnogi ljudi mogli su se poistovjetiti s Lindsayinom situacijom. Ubrzo je video dobio milijune pregleda i tisuće komentara, od kojih mnogi nisu bili baš skloni njezinu suprugu.Većina komentatora podržala je njezinu hrabru odluku da prestani raditi kućanske poslove, a neki su je čak poticali da ostavi tog 'nezahvalnog' muškarca.

Jedan je korisnik primijetio da je tužno to što ona mora igrati tu igru te da će se unatoč njezinom trudu suprug i dalje pretvarati da nije primijetio nered.

Štrajk je njezinog supruga trebao naučiti jednostavnu lekciju, no malo se oteo kontroli. Shvaćajući potencijalne posljedice, Lindsay je odlučila podijeliti nekoliko dodatnih videa te je na koncu pohvalila muža.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) - Taylor Swift

Lindsay je priznala suprugu da je video postao viralan i objasnila da se boji da bi on to mogao vidjeti kod nekog drugog, pa mu je umjesto toga odlučila reći o čemu se radi.

Zatim je natuknula da mu je to prilika da se ispriča, ali njegova kratka i naizgled nimalo entuzijastična isprika 'oprosti TikTok' samo je potaknula daljnje negativne komentare te otvorila neka nova pitanja.

Jedan je komentator upitao je li se doista ispričao Lindsay, napisavši: 'Mislim, ispričao se nama, ali je li se ispričao vama?'.

Drugi je primijetio Lindsayin nervozni smijeh tijekom cijelog videa, sugerirajući nelagodu u njihovoj interakciji.

- Zašto se ona nervozno smije u cijelom ovom videu? Čini se da joj nije ugodno u njegovoj blizini - pitali su se gledatelji, piše Brightside.me.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook