Prethodni članak
Sljedeći članak

POČELO JE: Na ovoj radio-postaji već puštaju božićne pjesme od 0 do 24


Iako smo tek na početku studenog, božićni ukrasi već su naveliko po trgovinama, mnogi su krenuli ukrašavati svoje domove u blagdanskom duhu, a Mariah Carey je tradicionalno najavila dolazak Božića. Oni koji nestrpljivo čekaju Božić imaju razloga za veselje.

Ako ne možete dočekati da božićne pjesme krenu svirati domaćim radio-postajama, sigurno će vas razveseliti vijest da već sada možete slušati radio-postaju koja pušta božićne pjesme od 0 do 24. Riječ je o irskoj postaji Christmas FM.

Naime, na njihovoj web stranici od ovoga tjedna možete slušati radio online. Na njemu se vrte samo najveći božićni hitovi poput All I Want For Christmas Is You, Christmas Lights, Rockin Around The Christmas Tree, Santa Claus Is Coming To Town i mnoge druge, piše Index.

Christmas FM je sezonska radio-postaja sa sjedištem u Irskoj koja se emitira od 2008. Posvećena je isključivo glazbi s božićnom tematikom i emitira se samo tijekom božićne sezone, inače od 28. studenog do kraja prosinca, no ove godine njihovo online izdanje dostupno je nešto ranije.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook