Prethodni članak
Sljedeći članak

NEMA KRIZE: Otkriveno koliko će Severina zaraditi za novogodišnju noć


Kao što je već poznato, Severina Vučković (50) odlučila je na novogodišnju noć nastupiti u rodnom Splitu. Seve je, kako je za 24 sata rekao menadžer Ivica Bubalo, imala druge dvije ponude za novogodišnji nastup, za Budvu u Crnoj Gori i jedan grad u Bosni i Hercegovini, puno unosnije ponude, a navodno je riječ o dvostruko većoj cifri.

- Severina u Splitu nastupa za oko 50.000 eura, što je ispod njene cijene. Ona je u rangu Zdravka Čolića, Željka Joksimovića i Dine Merlina, koji za novogodišnji nastup uzimaju barem 80.000 eura. Otkad se sve ‘otvorilo’ kako se smirila korona, mislim na koncerte i nastupe, cijene izvođača ostale su iste. No ni blizu ovoliko dočeka nove godine nema u gradovima kao sad. Zbog svega toga pate hoteli, kojima su opali aranžmani za dočeke nove godine jer svi hrle na trgove – rekao je Bubalo.

Naime, kako se pisalo, cjelokupna organizacija dočeka nove godine u Splitu na Rivi stajat će oko 575.000 kuna. Od toga 50.000 kuna ide predgrupi, a Bubalo kaže da je riječ o Vojku V, koji nastupa prije Severine, 200.000 kuna odlazi na produkciju i binu, a na Sevin nastup oko 325.000 kuna.

- Mislim da će ovo biti daleko najjači doček nove godine u Splitu. Koliko znam, nekoliko susjednih gradova otkazalo je doček jer Sevini obožavatelji dolaze u Split – rekao je Bubalo za 24 sata.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook