Prethodni članak
Sljedeći članak

Naša missica rekla sudbonosno DA: Udaje se za nogometaša Dinama


Foto: Instagram/Borna Mohač i Ivana Jurković


Miss sporta 2021. Borna Mohač pohvalila se da se udaje! 23-godišnja ljepotica je 2022. rekla sudbonosna ‘da‘ svom dečku Marku Soldi, nogometašu Dinama. On je nedavno potpisao za Osijek, a trenutno je na posudbi u Velikoj Gorici.

"Pa mislim da je ljubav najvažnija stvar na svijetu i nešto za što se uvijek treba naći vremena. Ne volim previše otkrivati o ljubavnom životu, ali svakako je to nešto što me vuče prema naprijed", izjavila je samozatajna Borna u jednom od starijih intervjua za IN Magazin. Spoj tenisa i nogometa super funkcionira, a našalila se i da će zajedno odrađivati treninge sve dok ona može napraviti više ‘marinaca‘ od svog dragog.

Sada je njezina prijateljica, Miss sporta 2018., Ivana Jurković objavila nekoliko fotografija s njezine djevojačke večeri, a prijateljice su se, sudeći prema fotografijama, ludo zabavile.

 

"Sve je moguće uz malo ruža i šampanjca", piše u opisu fotografija na kojima Mohač blista u  bijeloj, uskoj haljini i s lentom ‘buduće mladenke‘.

Inače, Ivana Jurković i njezina sestra Josipa, koje su rodom iz Vela Luke, nedavno su osvojile brončanu medalju na Europskom prvenstvu u veslanju. Ivana je pak u vezi s nogometašem Kristianom Luburićem.

Borna Mohač također se bavi tenisom, a trenirati je počela sa šest godina. Već je s 14 svojom ubojitom ljevicom osvojila prvo mjesto na seniorskom državnom natjecanju, piše Jutarnji.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook