Prethodni članak
Sljedeći članak

Milanović sa suprugom stigao na premijeru filma o kojem bruji cijela Hrvatska


Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović došao je sa suprugom Sanjom na premijeru filma “Slatka Simona” u zagrebački Kaptol Boutique Cinema.

Pozirali su s redateljem filma Igorom Mirkovićem, on u casual u sakou sa zlatnim gumbima i bez kravate, a prva dama u kožnoj jakni.

Kako piše Dnevno.hr, Slatka Simona je triler “prijetvornom svijetu seksa i laži u koji su uvučeni agenti seks-chata i njihovi korisnici”. Za potrebe promocije filma stvorena je i prva hrvatska AI manekenka nazvana upravo – Slatka Simona.

“Zaintrigiralo me kad mi je rekao da se tu nekad upletu emocije, da razgovori postanu stvarni i opsesivni, da je počeo osjećati odgovornost za ljude s druge strane koji pate”, rekao je Mirković nakon press-projekcije svog filma, koji 8. veljače stiže u hrvatska kina. Film dakle prati Zelenog (Toma Medvešek) i Janu (Tina Keserović) koji rade na seks chatu, pri čemu i zbog vlastitih privatnih problema s jednim posebno opsesivnim klijentom (Jerko Marčić) prijeđu dopuštenu granicu.

“Napravili smo deset verzija scenarija, trebale su godine da se ta priča složi, no cijelo sam vrijeme imao na umu da bih htio napraviti film u kojem gledatelja stalno vučem iz fikcije u stvarnost, da on zapravo ni sam nije sasvim siguran gdje je”, objasnio je te dodao kako smo mi prva generacija koja ima mogućnost stupiti u duboke i intimne odnose s ljudima koje nikada nisu sreli, no da će takav tip odnosa u bliskoj budućnosti biti poprilično učestao.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook