Prethodni članak
Sljedeći članak

MAJSTOR: Dino iz Huma na Sutli ušao u finale Superstara: 'Ubijaš kako pjevaš'

  • Dino Miklaužić

    Foto: Screenshoot RTL


Foto: Screenshoot RTL

Dino Miklaužić, 18-godišnjak iz Huma na Sutli, večeras je nastupio uživo u polufinalnoj emisiji RTL-ovog showa Superstar, gdje se našlo osmero najboljih mladih pjevača ovogodišnjeg izdanja tog uzbudljivog, raspjevanog showa.

Dino je ponovo oduševio i žiri i gledatelje te je ušao u finale, među TOP 4 natjecatelja, o čemu su ovaj put odlučivali glasovi gledatelja. 

Uz našeg Dinu Miklaužića, u finale su ušli i Toni Peruško, Petar Šegedin te Hana Ivković.

Dino je večeras nastupio s hitom "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića, koji je svojevremeno pjevao i u finalu RTL-ovih "Zvjezdica", kad je, podsjetimo, odnio i pobjedu.

Nakon večerašnjeg nastupa je, sasvim zasluženo, dobio veliki pljesak i skandiranje publike.

Potom su krenuli i komentari članova žirija.

"Hoćete da ja kao najmlađi počnem? Zašto sam namjerno upotrijebio riječ najmlađi? Prošli put si ušao u koštac s teškom pjesmom. Rekao sam da zvučiš kao dječak. Moja greška. Naravno da zvučiš kao dječak jer imaš 18 godina. To kako si sagorio na bini. Sagorio si na bini, ali ne vjerujem da ćeš kod gledatelja. Ti kako budeš rastao, bit ćeš talijanski tip vokala", rekao je Tonči Huljić.

"Izabrao si pjesmu Zdravka Čolića i to si donio na svoj način. Mislim, ti kad budeš pivao, djevojčice će vrištati. Naravno, tvoje srce pripada samo jednoj. Moram reći, imaš inteligentni humor", rekla je Severina.

"Mislim da mi je najdraža stvar kod tebe što si ti roker koji s punim pravom uzima ovakve balade i izvodi ih na svoj način. Jako dobro", komentirala je Nika Turković.

"Ubijaš kako pjevaš. Kod tebe nema smisla komentirati tehniku pjevanja. Kod tebe treba samo komentirati jesi li se povezao sa svemirom ili nisi", istaknuo je Filip Miletić.

Inače, da podsjetimo, pobjednik ili pobjednica ovogodišnjeg izdanja Superstara osvojit će i novčanu nagradu od 50 tisuća eura.

Redakcija portala Zagorje.com čestita našem mladom Zagorcu Dini na ulasku u finale te mu, dakako, želimo pobjedu u finalu iduće subote!

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook