Prethodni članak
Sljedeći članak

KULTNE ILI IZ NOVIJEG DOBA: Humorističnim serijama protiv siječanjske depresije


Kažu da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini. Jedan od savjeta kako popraviti raspoloženje, svakako je i uživanje u zabavnim televizijskim programima. Kažu da je smijeh najbolji lijek, stoga je opuštanje uz omiljene vam humoristične serije jedan od savjeta kako se oraspoložiti.

Neke humoristične serije godinama itekako dobro opravdavaju svoj kultni status, jer je njihov humor bezvremenski. Mnoge uz koje smo odrastali poput Prijatelja, Mućki, Bračnih voda, Alo, alo, Seinfelda, Pune kuće i danas su vrlo popularne, pa se neprestano 'vrte' na tv kanalima, stoga tako možete konstantno 'ponavljati gradivo', uz to se dobro zabaviti.

One modernijeg doba, poput Teorije velikog praska, Kako sam upoznao vašu majku, Moderne obitelji, Dva i pol muškarca također su stekle veliku popularnost, stoga su rado gledane.

Ne možemo zaobići niti naše hrvatske serije, poput Smogovaca ili Gruntovčana, koji nekako uvijek donesu jednu posebnu dozu humora.

Koja god da vam je omiljena i jeste li ljubitelj onih starijih ili su vam nove ipak draže, humoristične serije mogu biti dobar začin za opuštanje i mali odmah od svakodnevice uz dobro nam došao humor.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook