Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreće ludilo Prijović. Evo koliku suludu cijenu su dosegle karte


Vikend kojeg su desetine tisuća Hrvata čekale, konačno je stigao. Večeras će Aleksandra Prijović (28) održati svoj prvi od pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb. Mnogi se 'trgaju' za doći do karte, a mnogi visoku potražnju koriste za preprodaju ulaznica po paprenim cijenama. Jedna putnička agencija organizira i 'party bus', pišu 24 sata.

Agencija iz Međimurske županije ima u ponudi paket po akcijskoj cijeni od 70 eura, a uključuje ulaznicu za koncert, prijevoz, piće dobrodošlice, kuhano vino i party atmosferu. A goste prati i profesionalni vodič.

- Polazak autobusom iz Preloga u 15:00 sati. Nastavljamo do Čakovca i Varaždina gdje skupljamo ostatak putnika te slijedi ugodna vožnja uz Extra FM hitove do Zagreba. Po dolasku slijedi zagrijavanje uz piće dobrodošlice i desetine tisuća ljudi uz vrhunske pjesme Aleksandre Prijović njezinih gostiju. Okupljanje grupe nakon koncerta te polazak prema Međimurju - stoji u opisu ponude koja je ranije koštala 100 eura.

Za jednu kartu 500 eura

Na Njuškalu se ulaznice za današnji koncert preprodaju po cijeni od nekoliko tisuća eura. Jedan čovjek traži 1000 eura za dvije karte čija su mjesta na gornjim tribinama. One su se preko sustava Eventim prodavale po 27 eura.

Večeras slijedi prva spektakularna noć, a zatim do srijede još četiri. Prijović je time postala rekorderka najveće dvorane u Hrvatskoj.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook