Prethodni članak
Sljedeći članak

Jadranka Kosor u novoj vezi? Otkrila da se druži ‘s tajanstvenim džentlmenom...‘


Bivša premijerka i saborska zastupnica Jadranka Kosor vrlo je aktivna na Twitteru, pa je ondje objavila fotografiju na kojoj sjedi na rukonaslonu fotelje u elegantnoj crnoj haljini i s biserima, te pojasnila: "Na kavi s dragom osobom koja ne želi na Twitter", piše Slobodna Dalmacija.

 69-godišnja političarka i novinarka objavom je odmah zaintrigirala svoju sljedbu, pa je jedan korisnik Twittera odlučio "baciti ješku" i napisao: "Tajanstveni džentlmen", a Jadranka je na to odgovorila: "Tako je!".

 Time je bivša premijerka dala povoda šuškanjima da je možda u novoj ljubavnoj vezi.

 Jadranka Kosor oduševljeva javnost svojom energičnošću, ali i linijom na kojoj će joj mnoge žene pozavidjeti.

 Za njenu eleganciju nije zaslužna nikakva dijeta, ispričala je za Gloriju, već potpuno promijenjen način života otkako je iz burne političke svakodnevice otišla u mirovinu.

 Javnost često intrigira i zanima ljubavni život bivše premijerke. O njemu je jednom za Novu TV ispričala: "Dugi niz godina nisam imala nikoga, niti jednog muškarca koji bi stajao uz mene. Mislim da bi se u mom životu događalo  puno manje podmetanja, laži, dvorskih igara... da sam imala supruga, partnera, dakle, muškarca koji bi kao poruka stajao uz mene."

Jadranka Kosor je odrasla u Lipiku, pa zbog upisa na Pravni fakultet stigla u Zagreb.

Kao studentica se počela baviti novinarstvom i s 24 godine se zaljubila u Hrvoja Markulja, urednika u Glazbeno-zabavnom programu Televizije Zagreb.

Mediji su pisali da je on bio fatalna ljubav Jadranke Kosor, no njihov brak nije opstao, razveli su se.

Nakon razvoda je uskoro počela živjeti s Ivom Škopljancem, s kojim ima sina Lovru, ali i od njega se kasnije razišla.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook