Prethodni članak
Sljedeći članak

Izložba fotografija Krunoslava Pavline

Foto: Autoportret - Krunoslav Pavlina


U srijedu, 8. veljače, s početkom u 18 sati u Domu kulture u Oroslavju održat će se otvorenje izložbe fotografija Krunoslava Pavline, dugogodišnjeg fotoreportera Zagorskog lista i portala Zagorje.com, koji nas je iznenada i puno prerano napustio u prosincu prošle godine.

Ova izložba fotografija svojevrsna je komemoracija našem Kruni, koji je kroz protekla dva desetljeća, kao fotoreporter Zagorskog lista i portala Zagorje.com, svojim fotoobjektivom zabilježio gotovo sve najvažnije događaje na području Krapinsko – zagorske županije, ali isto tako i u datim trenucima ovjekovječio brojne osobe iz javnog života Hrvatskog zagorja.

Kruno je iza sebe ostavio preko sto tisuća fotografija, koje su, bez pretjerivanja, pravo malo blago povijesti i kronike Hrvatskog zagorja u 21. stoljeću. S obzirom na to da bi Kruno upravo 08. veljače godine slavio svoj 65. rođendan, ova izložba od 65 fotografija je zapravo naša posveta njegovom fotoreporterskom životu i radu, s kojim je ostavio neizbrisivi trag u zagorskoj povijesti.

Izložba će se nakon svečanosti u Domu kulture preseliti u oroslavsku Gradsku knjižnicu, gdje će je se moći razgledati idućih dana u redovnom radnom vremenu knjižnice.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook