Prethodni članak
Sljedeći članak

IZAZOV: Pizzu od metra pojeo poznati sportaš! Dobio je 1000 eura


Prije nekoliko tjedana u karlovačkoj pizzeriji Mona Lisa postavili su jedan poseban izazov za gurmane. Pizzu od metar, koja mora imati više od dva sastojka, morate pojesti u roku od jedan sat, a ako uspijete, kući odlazite bogatiji za tisuću eura!

Ovaj izazov izazvao je veliki interes javnosti pa su se hrabri gurmani izmjenjivali za stolom karlovačke pizzerije, ali nitko nije uspio. Štoviše, neki nadobudni junaci su zapeli već i na pola metra, pišu 24 sata.

Ipak, za 42. kandidata po redu ova je misija bila mačji kašalj. Pizzerija u Karlovcu pohvalila se kako je hrvatski MMA borac Antonio Čelić uspješno odradio izazov tako što je pojeo ogromnu pizzu za 53 minute. I pospremio u džep 1000 eura koje mu je vlasnik pizzerije odmah isplatio. Jedan dio njega sigurno je bio zadovoljan zbog obilate zarade u manje od sat vremena, ali teško je pokazati emocije nakon što ste upravo strpali u sebe metar pizze.

Antonio Čelić profesionalni je MMA borac koji je u karijeri slavio dvaput, protiv Ivana Krajinovića i Milana Mihajlovića. Dolazi iz borilačke obitelji, njegov brat Patrik imao je nekoliko mečeva pod okriljem FNC-a.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook