Prethodni članak
Sljedeći članak

Hus pronašao zamjenu za Akija! Novi pjevač oduševljavao je u A strani

U igri je bilo nekoliko pjevača


Pjevač Igor Drvenkar (31), poznat po svojim upečatljivim nastupima u HRT-ovoj emisiji "A strana" naslijedit će pokojnog Akija Rahimovskog u Parnom Valjku.

U glazbenim krugovima šuška se da je Hus opet okupio bend i da im se Igor pridružio na probama, a u budućnosti bi trebali nastupati, kako navodi 24sata.hr, pod nazivom "Parni Valjak feat Igor".

Otkako je Aki iznenada preminuo i tako ostavio veliku prazninu na domaćoj glazbenoj sceni, o vokalu Parnog Valjka se puno govorilo.

U igri su bili prvo njegov sin Kiki Rahimovski (41), također pjevač čiji glas jako podsjeća na Akijev. Potom je i mlađahni Filip Rudan (23), posebno omiljen među tinejdžericama, uskočio kao moguća zamjena.

No, Hus se nikada nije zalijetao s izjavama tko bi mogao naslijediti Akija. On, kao i ostali članovi Valjka bio je potresen iznenadnim gubitkom i u medijima je posljednjih godinu dana uvijek vrlo emotivno govorio o njemu i njihovim nastupima.

Igor je nastupao na kazališnim daskama u mjuziklima “Uskrsli”, “Jesus Christ Superstar” i “Ljepotica i Zvijer” u kojem je čak glumio naslovnu ulogu Zvijeri. Osim toga, često smo ga imali priliku gledati kao dio pjevačke postave "A strane".

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook