Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTOGALERIJA] Ovo su ljepotice iz Zagorja zbog kojih volimo Instagram. Poznajete li koju?

One imaju na tisuće pratitelja...


Nije tajna da smo danas svi na društvenim mrežama i da ako želimo "pogledati" nekog, idemo na Facebook, Instagram... Upravo je Instagram neiscrpni izvor fotografija. On je omiljena društvena mreža i brojnim Zagorkama, od kojih smo izdvojili one zbog kojih mnogima zastaje dah i bude još više vruće na ovoj žegi.

Počet ćemo sa po mnogima jednom od najljepših djevojaka u Hrvatskoj, aktualnom Miss univerese, Arijanom  Podgajski(19) iz Krapine. Arijana već ima preko 6 tisuća pratitelja.

Još jedna Krapinka oduševljava na Instagramu, ona je Lela (29) i neodoljivo sliči jednoj hollywoodskoj zvijezdi u mlađim danima, Caterine Zeta Jones.

Varaždinska influencerica Petra Meštrić  studira medicinu i obožava modu i putovanja i prati je više od 32 tisuće fanova.

Njezina sugrađanka Laura poslovna je žena koja voli uživati u životu, posebice u markiranoj odjeći i egzotičnim mjestima, i to ovjekovječuje na Instagramu.

Anabella (23) je studentica iz Gornjeg Jesenja koja fanove uveseljava fotografijama svojih čestih putovanja i obilascima restorana s dečkom.

Za nju bi mogli reći da je najljepša teta u vrtiću koju smo vidjeli, magistra je struke, i živi u Zagrebu. Ona je zelenooka Danijela (34), rodom iz Hrašćine. 

I sve djevojke, da odmah srušimo stereotipe, jesu ljepotice i još k tome viskoobrazovane ili studiraju i jako pristojno se ponašaju.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook