Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Udaje se Iva Majoli! Procurile fotografije s djevojačke


Udaje se Iva Majoli. Naša najuspješnija tenisačica našla je sreću i u privatnom životu, a iako je većinu vremena svoj privatni život draža daleko od očiju javnosti, nedavno je nizom fotografija na Instagramu potvrdila da je u vezi s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem. Premda nikada nije službeno objavila zaruke, Iva je u zagrebačkom restoranu Tač organizirala djevojačko večer za svoje prijateljice koje su se uz odličnu hranu i birana vina, zabavljale uz brojne domaće i strane hitove, javlja Večernji.

Za svoj “ženski” dan odabrala je jednostavnu crnu haljinu držeći se pravila “manje je više”, a preko nje je nosila lentu s natpisom “Bride to be”, dok je u kosu stavila bijeli mini veo.

 Inače, o vezi tenisačice i poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću i pažnjom. Svi koji je poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Detalji o datumu vjenčanja nisu još poznati, glasine kažu da bi moglo biti već idućeg mjeseca, no ne zna se jesu li za svoj najvažniji dan odabrali Zagreb ili Milano.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook