Prethodni članak
Sljedeći članak

Cristiano Ronaldo kupio auto od Mate Rimca za 8 milijuna eura


Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo dobio je novi Bugatti Centodieci, jedan od najekskluzivnijih automobila na svijetu. Nedavno mu je stigao u Saudijsku Arabiju. Portugalac je veliki obožavatelj brzih automobila, a najnovija jurilica košta osam milijuna eura. To nije nikakav problem za igrača Al Nassra jer bi za dvije godine trebao zaraditi oko pola milijarde eura, piše Večernji list.

Najnoviji model Bugattija, francuske tvrtke koja je od nedavno dio tvrtke Bugatti Rimac u vlasništvu Mate Rimca, vrijedan je osam milijuna eura i samo ih je deset na svijetu. Riječ je o automobilu s W16 motorom zapremnine osam litara i 1600 konjskih snaga, a maksimalna brzina mu je elektronski limitirana na 380 kilometara na sat. Od 0-100 km/h može ubrzati za 2.4 sekunde, što je fascinantan podatak s obzirom na to da automobil teži gotovo dvije tone.

Ronaldova kolekcija automobila dosad je vrijedila oko 30 milijuna eura, a nakon što mu je uručen Centodieci, vrijednost kolekcije narasla je na gotovo 40 milijuna eura, piše Večernji.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook