Prethodni članak
Sljedeći članak

Bedekovčanka Ana iz 'Braka na prvu' o prvim danima u Norveškoj: 'Živimo zajedno tako da imam društvo'


Foto: Screenshoot RTL

Bedekovčanka Ana, medicinska sestra koju je hrvatska javnost upoznala u 'Braku na prvu', napravila je veliku životnu promjenu i preselila u Norvešku, a za RTL je otkrila kako su joj protekli prvi dan i noć u drugoj državi, s kime živi i kad počinje raditi.

Kako je prošla prva prospavana noć tamo, kako se je osjećala kad je tek došla i je li se već malo priviknula, pitala su je novinari RTL-a.

- Putovala sam jučer cijeli dan, imala više letova tako da sam jedva dočekala zaspati. Ni sunce koje zalazi tek oko 23 sata mi nije smetalo. Bila sam u Norveškoj već više puta tako da znam otprilike kako sve funkcionira. Plan je obići grad i upoznati ga bolje gdje se što nalazi. Ali prvi dojam je odličan - odgovorila je Ana.

Rastanak od obitelji, kaže, za nju je bio težak, te dodaja keko vjeruje da je isto bilo i njima.

- Nedostaju mi od momenta kad sam otišla i tako će i biti do ponovnog susreta? Čujemo se stalno, šaljemo slike - kaže Ana koja je ovog tjedna završila i tečaj Norveškog, kojeg je već ranije upisala.

- Posljednji ispit sam imala u ponedjeljak i položila ga. Sad kreće pravi ispit svakodnevne komunikacije. Počinjem s poslom sljedeći tjedan, ovdje su praznici sljedećih dana, imam vremena smjestiti se. Ovdje sam došla s kolegicom, živimo zajedno i raditi ćemo na istom mjestu tako da imam društvo - otkrila je Ana.

Na pitanje je li vidjela kakve zanimljive momke, Ana je odgovorila kako do sad nije stigla, niti joj je to trenutno fokus, ali da je poznato da su muškarci u Norveškoj zgodni.

- Tek sam stigla. Imam nekoliko dana za smjestiti se i upoznati grad prije nego počnem raditi. Sutra je u cijeloj Norveškoj praznik, njihov nacionalni dan i tradicionalno se slavi na ulicama diljem cijele zemlje. Veselim se tom slavlju. Također, jako je toplo pa će biti prilike i za plažu - kaže Ana te dodaje da joj je u planu često dolaziti u Hrvatsku.

- Što je češće moguće, ali prvi put će biti moguće tek za nekoliko mjeseci. Možda ako bude prilike, odem jednom na vikend ranije - rekla je Ana za RTL.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook