Prethodni članak
Sljedeći članak

Astrologinja otkrila najnesretniji dan u 2023. za svaki horoskopski znak


Astrologinja Desiree Roby Antila, autorica knjige Sun Signs In Love, za Bustle otkrila je koji je najnesretniji dan za svaki horoskopski dan u ovoj godini, a njezina upozorenja prenosi Zivim.gloria.hr.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)
Najnesretniji dan: 3. studenoga 2023.
Možda ćete se susresti s karmom, i to onom na području ljubavnih veza. Naime, Venera (planet ljubavi) suočava se s Neptunom (planet beznadnih romantičara). Sukobi i zbrka mogu isplivati na površinu, a bit će pojačani retrogradnim Saturnom. U konačnici ćete biti prisiljeni vidjeti kako poricanje može spriječiti vaš osobni rast.

Bik (20. travnja - 20. svibanj)
Najnesretniji dan: 5. ožujka 2023.
Uz intenzivnu pomrčinu Mjeseca u Škorpionu, neugodne i teške istine vezane uz vaše odnose mogle bi izaći na vidjelo. Bit će vam lakše uočiti loše navike, a to će vas potaknuti da s partnerom donesete veliku odluku.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)
Najnesretniji dan: 16. svibnja 2023.
Planet obilja putuje kroz vašu intenzivnu 12. kuću, potičući izolaciju i naglašavajući neke od vaših kvaliteta u sjeni. Dobar je trenutak za razmišljanje, ali budite spremni suočiti se sa stvarima koje ste možda potiskivali. U nove pothvate krenite sa suosjećanjem i dobrim ritualom koji je posvećen brizi za vlastitu dobrobit.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)
Najnesretniji dan: 17. srpnja 2023.
Nažalost, sudbina bi mogla biti gruba prema vama. Usredotočite se na odbacivanje svake negativnosti koja vam ruši samopouzdanje i sreću. U redu je biti sentimentalan, ali ne dopustite da vas to sputava.Da biste se nosili s izazovnim vremenima, oslonite se na podršku svoje obitelji.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)
Najnesretniji dan: 29. rujna 2023.
Obratite pozornost na cikluse u vašoj vezi ili ljubavnom životu koje je potrebno prekinuti kako biste se u potpunosti uskladili sa svojim najvišim ja. Venera, planet ljubavi, u kvadratu je s Uranom, stvarajući dovoljno prostora za velika iznenađenja za koja možda niste spremni.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)
Najnesretniji dan: 5. listopada 2023.
Retrogradna Venera prolazi kroz vašu 12. kuću oslobađanja i podsvijesti, što znači da ćete početi pretjerano razmišljati. Dok će vas Merkur pokušati usredotočiti na financijski aspekt vašeg života, mogli biste "zaglaviti" pitajući što doista cijenite. Važno je da u takvim situacijama izbjegnete samoizolaciju. No, bila bi dobra ideja da razmislite i usredotočite se na ono što vas pokreće, ali budite oprezni s novcem.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)
Najnesretniji dan: 17. srpnja 2023.
Vage, vaši izazovi će biti karmički jer pokušavate pomiriti ono što jeste s onim što želite biti. Samorefleksija je neophodna, a vođenje dnevnika može vam pomoći. Tijekom razdoblja samorefleksija pokušajte ne shvaćati stvari osobno.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)
Najnesretniji dan: 23. ožujka 2023.
Vaš matični planet putovat će kroz vaš privatni život, što bi moglo unijeti neki nemir u vaše bliske odnose. Možda ćete se svađati s članovima obitelji ili ćete prijeći svoje granice. Tu bi vam moglo pomoći malo samoće kako biste riješili neugodne osjećaje. Otpuštanje i prekid odnosa bit će glavna tema vašeg "najnesretnijeg" dana.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)
Najnesretniji dan: 2. listopada 2023.
Retrogradna Venera će vas prisiliti da rastete i pomirite se s vlastitim ograničenjima. Merkur će doći na suprotnu stranu Neptuna, planeta snova, pojačavajući duboke strahove o tome kako vas javnost doživljava. Alternativno, mogli biste imati nedoumica u vezi sa svojom karijerom ili se osjećati kao da ste u zastoju. Razmislite o profesionalnom razvoju i istražite koje su vaše potrebe kako biste se osjećali zadovoljno i oslobođeno.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)
Najnesretniji dan: 27. ožujka 2023.
Vaš prirodno praktičan način razmišljanja prolazit će kroz izazove dok prelazite u pretjerano optimistične Ribe. Možda ćete biti uhvaćeni u vlastitim zabludama, pa budite dodatno svjesni onoga što se zapravo događa. Osjećaji nisu uvijek činjenice. Antila kaže da ovaj tranzit skreće pozornost na neusklađenosti unutar vaših prijateljstava. Možda prerastate neke ljude iz svog unutarnjeg kruga.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)
Najnesretniji dan: 28. listopada 2023.
Intenzivna pomrčina Mjeseca u Ovnu mogla bi biti izazovna za vas. Budite oprezni sa svojim temperamentom, način na koji sada reagirate može imati posljedice na vašu sliku u javnosti. Ova mjesečeva izmjena potaknut će vas na oslobođenje. Natjerat će vas da se uhvatite u koštac s onim što ste izbjegavali i konačno to otpustite.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)
Najnesretniji dan: 27. ožujka 2023.
Dok planet discipline i stroge ljubavi putuje kroz vašu kuću, možete očekivati da ćete se suočiti sa svojom tamnijom stranom. Ovaj tranzit će vas prisiliti da se vratite na zemlju, riješite se zabluda i otrovne pozitivnosti. Budite nježni prema sebi i čuvajte svoje samopouzdanje.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook