Prethodni članak
Sljedeći članak

Komunalno poduzeće Zelenjak nabavilo novi kamion za odvoz smeća


Komunalno poduzeće “Zelenjak” vlastitim je sredstvima nabavilo novo komunalno vozilo za skupljanje otpada. Ovo suvremeno vozilo proizvod je međimurske tvrtke „Tehnix“, a investicijom vrijednom 1.068.000,00 kuna unaprijedit će se usluga odvoza komunalnog otpada na području grada Klanjca i susjednih općina. Primopredaja novog komunalnog vozila upriličena je ispred zgrade Grada Klanjca, a prisustvovali su joj gradonačelnik Klanjca i predsjednik Skupštine „Zelenjaka“ Zlatko Brlek, načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt, direktorica komunalnog poduzeća „Zelenjak“ Jožica Dežmar te predstavnici tvrtke „Tehnix“.

Gradonačelnik Klanjca tom je prigodom istaknuo kako će, uz novo reciklažno dvorište i završenu sanaciju odlagališta otpada, novo vozilo doprinijeti kvaliteti rada tog komunalnog poduzeća, dok je
Jožica Dežmar, direktorica komunalnog poduzeća „Zelenjak“ naglasila kako je riječ o velikoj investiciji za “Zelenjak” koja je financirana sredstvima iz vlastitoga poslovanja. Iako je komunalno poduzeće dugo čekalo raspisivanje natječaja Fonda za zaštitu okoliša za financiranje nabave vozila, na kraju se zbog starosti postojećih vozila i čestih kvarova moralo odlučiti za ovo vlastito ulaganje.

– Nabavljen je kamion od deset kubika, koji zadovoljava naše potrebe. Pokrivamo vrlo veliko područje koje je brdovito i sa uskim cestama. Stari kamioni svakodnevno su u upotrebi već preko deset godina i stalno zahtijevaju popravke. Ako će Fond otvoriti natječaje svakako ćemo se prijaviti na njih kako bismo iskoristili europska sredstva i nabavili još novih vozila za odvoz otpada – rekla je direktorica “Zelenjaka”.

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook

Zbog olujnih udara vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: -autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale je cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina - DC27 i DC50), -autocesta A6 Rijeka-Zagreb izmeđ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program