Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] DAN MLADOSTI I RADOSTI: Živo je danas u Kumrovcu

Središnja proslava Dana mladosti i radosti, koja se danas tradicionalno obilježava u Kumrovcu i ove je godine privukla mnoštvo posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja, bivših jugoslavenskih republika


U Kumrovcu je u tijeku tradicionalno obilježavanje Dana mladosti i radosti, a ispred glavne pozornice postavljene u središtu Kumrovca okupilo se nekoliko tisuća štovatelja velikog državnika, rođenog Kumrovčana, Josipa Broza Tita i vrijednosti antifašizma koje je zagovarao.

Organizatori vas pozivaju da im se pridružite na glavnoj pozornici gdje službeni program traje do 12:30 sati. U šatoru „Pionirčeka“ nastupa rock band One Way Street, a potom ćete moći uživati u nastupu splitskog sastava TBF za koji vlada veliki interes. Koncert je besplatan i održat će se nasuprot Muzeja Staro selo Kumrovec od 14,00 sati, a posjetitelje uz dobru glazbu očekuje i bogata gastronomska ponuda.

– Dan mladosti je ove godine obogaćen koncertom TBF-a, jer smo se pomaknuli u smjeru da privučemo što više mladih ljudi u Kumrovec i da pri tom ne veličamo neke ideologije i bivše sustave. Naš cilj je da Dan mladosti u Kumrovcu bude jedna dobra zabava i dobra priča za mlade ljude, kao što je to nekada bilo, gdje bi se oni družili i stjecali nova poznanstva i iskustva – poziva na proslavu Dana mladosti načelnik Šplajt.

U prigodnim govorima okupljenima u Kumrovcu obratili su se župan Željko Kolar, načelnik Kumrovca Robert Šplajt, predsjednik Saveza društava Josip Broz Tito Hrvatske Jovan Vejnović, Franjo Habulin, predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook