Prethodni članak
Sljedeći članak

Toplice 2 i 3 startale pobjedama, Bedex 3 porazom

Odbojka, 4. HOL sjever, skupina A: 1. kolo: Toplice 2 – Team 3:0, Bedex 3 – Lepoglava 0:3; skupina B Totovec 2 - Toplice 3 0:3


Zagorske odbojkašice krenule su u novu sezonu u 4. HOL sjever. Toplice ovu ligu igraju sa drugom ekipom, a Bedex sa trećom. U 1. kolu polovičan uspjeh. Toplice 2 su dočekale Team i slavile sa laganih 3:0, po setovima 25:14,25:13,25:9. Premijernu pobjedu izborile su: Petra Malečić, Patricija Androić, Tea Đurek, Laura Mišković, Vievienne Reister, Vida Bastić, Marija Šturman, Lana Horvatiček, (kap.), Ana Poljak, Josipa Marković, Veronika Mužar; trener Robert Halapir. Bedex 3 je pak krenuo porazom 0:3 od Lepoglave.

Bila je to prva službena utakmica za djevojčice, uz napomenu da se radi većinom o početnicama i da su igrale protiv djevojaka koje već imaju iskustva igranja u ovoj ligi. Lepoglava je po setovima slavila sa 25:12, 25:12 i 25:17. Za Bedex 3 igrale su: Gabrijela Brestovečki, Mia Herceg, Marta Lež (kap), Helena Vučković, Tia Glumpak, Iva Meštrović, Karla Vuzem, Iva Sopina, Karla Ptičar, Paula Babić, Tea Bezjak, Maja Meštrović; trenerica Marija Srebak, koja se oporavlja od teške ozljede i operacije, te se nada povratku u prvu ekipu kao igračica.

S povratkom se neće žuriti, on je izvjesniji u sljedećoj sezoni, a do tada vodit će s klupe ovu novu seniorsku ekipu, kao i ekipe u mini odbojci. U 2. kolu Toplice 2 gostuju kod Ivanca 4, a Bedex 3 kod Teama. 

Toplice 3 krenule pobjedom

Odbojkašice Toplica u 4. HOL sjever ove sezone imaju dvije ekipe. Toplice natječu se u skupini B i u 1. su kolu gostovale kod Totovca 2. Odigrale su odličnu utakmicu na startu i stigle do čiste pobjede 3:0. Prvi set trajao je najkraće. Start gošći u utakmicu je bio sjajan, pa je prvi set dobiven sa 25:11. U drugom se Totovec 2 najviše približio, no i on je otišao na stranu Toplica 3 25:21, da bi u trećem gošće slavile sa 25:15 i tako stigle do čiste pobjede. Za Toplic3 su nastupile: Mia Vrančić, Ema Markuš, Lana Šuper, Viktorija Reister, Magdalena Korade, Nea Herceg, Ana Siročić, Gabi Pavrlišak, Marta Šoštarko, trener: Dario Zagvozda. U 2. kolu Toplice 3 dočekuju Štrigovu 2. 

 

 

 

Još članaka iz "Krapinske Toplice"

Facebook