Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Krapinske Toplice povećala broj, ali i iznos stipendija


Općina Krapinske Toplice raspisuje natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija i to za petnaest (15) studentskih stipendija, deset (10) učeničkih stipendija, pet (5) stipendija za nadarene studente i pet (5) stipendija za nadarene učenike.

Rok za podnošenje zahtjeva (bez obzira na način dostave) je 2. studenoga 2022. (srijeda) do 14:00 sati.

Za 2022/2023. školsku godinu provest će se natječaj za dodjelu sljedećih stipendija:

15 (petnaest) studentskih stipendija – mjesečna stipendija u iznosu od 700,00 kuna

10 (deset) učeničkih stipendija – mjesečna stipendija u iznosu od 400,00 kuna

5 (pet) stipendija za nadarene studente (nadareni studenti iz pojedinih područja znanosti i umjetnosti ili studenti, kategorizirani sportaši) – mjesečna stipendija u iznosu od 800,00 kuna

5 (pet) stipendija za nadarene učenike (izuzetno nadareni učenici iz pojedinih područja znanosti i umjetnosti ili učenici, kategorizirani sportaši) – mjesečna stipendija u iznosu od 500,00 kuna.

''Dragi učenici, studenti i roditelji. Raspisan je natječaj za stipendije. I ove godine povećali smo broj stipendija kao i mjesečni iznos. Tako se broj studentski stipendija sa dosadašnjih 10 povećao na 15, 6 učeničkih povećan je na 10, dok je broj stipendija za nadarene učenike sa 2 povećan na 5. Broj stipendija za nadarene studente s 1 na 5. Mjesečni iznos stipendija u svim kategorijama povećali smo za 100 kn. Ovim povećanjem potičemo redovne, nadarene učenike i studente. Vjerujem da će im ovaj poticaj omogućiti još bolje rezultate.'' rekla je načelnica Općine Gordana Jureković.
Više detalja može se pronaći na web stranici Općine Krapinske Toplice.

Još članaka iz "Krapinske Toplice"

Facebook