Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Proslavljen Dan škole Krapinske Toplice


Svečanim programom kojeg su pripremili učenici sa svojim mentorima, Osnovna škola Krapinske Toplice danas je u tamošnjem Domu kulture proslavila svoj dan. Tom prigodom ravnatelj škole, Samson Štibohar, zahvalio je svima koji su sudejlovali u kreiranju programa proslave, ali isto tako zahvalio je poimenice i svim učenicima koji su vrlo uspješno predstavljali školu na raznim županijskim i državnim natjecanjima.

Kako je rekao, ove godine slavi se 176. obljetnica školstva u Krapinskim Toplicama, a danas toplička škola broji 324 učenika u 21 razrednom odjelu s dvije područne škole, u Gregurovcu i Maloj Erpenji. – Sretni smo zbog uspjeha učenika i njihovih mentora na raznim smotrama i natjecanjima, pogotovo iz matematike i tehničke kulture. Mi potpomažemo mentore, potpomažemo učenike jer smo željni da iskazuju svoje interese i talente. Svojim uspjesima izvan Krapinskih Toplica učenici šire dobre vibracije i pozitivne osjećaje koje mi ovdje u Krapinskim Toplicama imamo – rekao je ravnatelj Štibohar.

Načelnica Općine Krapinske Toplice, Gordana Jureković, čestitala je Dan škole učenicima i svom nenastavnom osoblju škole, a posebnu zahvalu, dakako, uputila je nastavnicama i nastavnicima, na čelu s ravnateljem Štiboharom. - U ime mještanki i mještana Krapinskih Toplica, čija djeca pohađaju našu školu, kao načelnica Općine imam vam potrebu zahvaliti na svom trudu kojeg ulažete u obrazovannje, ali i odgoj naše djece. Mi smo svjesni da vam kao roditelji ponekad u tome možda i odmažemo, ponekad otežavamo, ali želimo da i vi budete svjesni da smo ipak na kraju dana zahvalni na svemu što radite i da cijenimo i poštujemo vaš trud, i vaš rad. Iako je osnivač škole Krapinsko – zagorska županija, koja njome i upravlja, Općina Krapinske Toplice redovito sudjeluje u raznim školskim projektima, dajući svu moguću podršku. No, mi na to ne gledamo kao na neku našu pomoć, već kao na naš skromni doprinos našim topličkim školarcima – rekla je između ostalog Jureković.

Još članaka iz "Krapinske Toplice"

Facebook