Prethodni članak
Sljedeći članak

Večeras u Klanjcu književna, glazbena i likovna večer 'NOVE MISLI, NOVA STVARNOST'

U slučaju lošeg vremena, nakon otvorenja izložbe u 19 sati na Trgu Antuna Mihanovića, predstavljanje knjige i glazbeni program održat će se od 19:30 u Velikoj dvorani Grada Klanjca


Danas s početkom u 19:00 sati na Trgu Antuna Mihanovića u Klanjcu održat će se književna, glazbena i likovna večer NOVE MISLI, NOVA STVARNOST.

Program započinje otvorenjem skupne likovne izložbe – Stjepana Đukića Pište, Rajka Fureša, Helene Ohnjec, Josipa Rubesa, Ivana Tuđe, Maje Vukina Bogović i Marijana Zanoškog, ilustratora nove knjige kumrovečkog pjesnika Srečka Blažička, u izložbenom prostoru Kreativnog centra „Cityart studio“ (bivši Salon Galerije Augustinčić). Autor postava je Stjepan Đukić Pišta.
U nastavku će dr.sc. Ivica Hrastović i dr.sc. Rajko Fureš predstaviti knjigu ovoga puta kratkih proznih zapisa Srečka Blažička Nove misli nova stvarnost.
U glazbenom programu sudjeluju sopranistica Josipa Lončar, Igor Siročić, Ljubo Jelušić, Zdenka Poljak i Srečko Blažičko. Voditelj programa je Nikola Capar. Organizatori večeri su Kulturni centar Klanjec, kreativni centar Cityart Studio i Hrvatska udruga Muži zagorskog srca.
U slučaju lošeg vremena, nakon otvorenja izložbe u 19 sati na Trgu Antuna Mihanovića, predstavljanje knjige i glazbeni program održat će se od 19:30 u Velikoj dvorani Grada Klanjca.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook