Prethodni članak
Sljedeći članak

''Sudjelovanje na jednom ovakvom turniru za naše najmlađe predstavlja vrijedno i nezaboravno iskustvo''

Najmlađi nogometaši NK Klanjec sudjelovali su na međunarodnom turniru u Sarajevu


Proteklog su vikenda najmlađi članovi NK Klanjec, Zagići sa dvije ekipe, Limači i Mlađi pioniri s po jednom ekipom, gostovali na malonogometnom turniru, 2. Međunarodnom Summer Cup-u u Sarajevu, odmjerivši snage s dječjim malonogometnim momčadima iz BiH, Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Na turniru su, osim NK Klanjec, iz Hrvatske sudjelovali i NK Bistra, NK Primošten, NK Murter, NK Pauk Marina i NK Bonito Ķaštela.

– Međunarodni Summer Cup Sarajevo temelji se na ideji fair playa, koja promiče pošteno, iskreno i sportsko ponašanje, kako djece i trenera, tako i roditelja. Na turniru je sudjelovalo po dvadesetak ekipa u svakoj od kategorija. Svaka od naših ekipa odigrala je po 5 utakmica. Iako se niti jedna od naših ekipa nije plasirala u završnicu turnira, borba je bila srčana i ravnopravna te u duhu fair playa. Sudjelovanje na jednom ovakvom turniru za naše najmlađe zasigurno predstavlja vrijedno i nezaboravno iskustvo. Ovu sportsku avanturu začinili smo kratkim izletom u centar Sarajeva, na Bašćaršiju, gdje smo posjetili najvažnije znamenitosti te se počastili nezaobilaznim sarajevskim ćevapima – izvijestili su iz NK Klanjca.

Smještaj u hotelu financirali su roditelji, dok je financijska sredstva za prijevoz NK Klanjec u cijelosti osigurao  kroz donacije obrtnika, tvrtki i udruga te uz veliku pomoć Grada Klanjca i susjednih općina Kumrovec, Tuhelj, Zagorska Sela i Kraljevec na Sutli, čija su djeca također članovi našeg kluba.

– Stoga, uz veliku zahvalu našim jedinicama lokalne samouprave, neizmjerno smo zahvalni donatorima: DUNI - ljevaonica u Kumrovcu, Dimnjačar Pogačić, Mladen Županić, Strojna obrada metala Horvatin, IDA-NOVA Igor Jambrešić, LDT Turčić d.o.o., Caffe bar BULL, Sportsko društvo Novi Dvori, TENIKS d.o.o., VALOTO-PROM d.o.o., ZLARING d.o.o., Auto Ricijaš, CITYARTSTUDIO MVB, KEGLEVIĆ d.o.o., Krešo Sever, Prijevoznistvo i završni radovi BERC, Vulkanizer- autopraonica PETRIŠIĆ, BBF Želimir Fink, Zelenjak VENTEK, FRAMIGO-PROMET d.o.o., BOSCH SERVIS IVANUŠ, bez čije pomoći ne bismo uspjeli u realizaciji ovog velikog gostovanja – zahvaljuju iz NK Klanjca.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook