Prethodni članak
Sljedeći članak

Ove subote božićno-novogodišnji koncert razveselit će vas u Klanjcu


Kruna blagdanskih događanja u Klanjcu bit će kao i svake godine tradicionalni božićno-novogodišnji koncert KUD-a „Antun  Mihanović“ ove subote u 19 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole.

Kao i svake godine KUD „Antun Mihanović“ okupit će na koncertu gotovo sve glazbene amatere iz svog kraja, njih više od dvjesto. Glazbeni program prepun božićnih, ali i zabavnih, tamburaških pa i rock pjesama, folklornih koreografija, dvorskih plesova pripremile su sve sekcije KUD-a „Antun Mihanović“, a nastupit će i Mješoviti pjevački zbor „Naša lipa“ iz Tuhlja, Mješoviti pjevački zbor Župe Navještenja BDM Klanjec, Pjevački zbor „Đuro Prejac“ Desinić, Pjevački zbor Kraljevec na Sutli, Puhački orkestar „Lira“ iz Kraljevca na Sutli, Klapa Brv, Branko Greblički Ventek, Igor Siročić & Božićni band.

Grad Klanjec i gradonačelnik Zlatko Brlek priređuju nakon koncerta i tradicionalno božićno-novogodišnje druženje za građane i sve posjetitelje koncerta, a ove godine nakon koncerta posjetitelje će zabaviti i jedan od naših najpoznatijih tamburaških sastava – SAVSKI VALOVI.

Organizatori koncerta su Grad Klanjec, KUD „Antun Mihanović“ i Kulturni centar Klanjec.

Ulaz je slobodan i besplatan za sve posjetitelje.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook