Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas kazališna predstava i radionica za djecu

Klanječko kulturno ljeto još traje


KAZALIŠNA PREDSTAVA I RADIONICA ZA DJECU

Za mali oproštaj s ljetom i najavu početka škole i ponovnog ozbiljnog odlaska u vrtić, danas Kulturni centar Klanjec i Gradska knjižnica “Antun Mihanović” organiziraju dječju kazališnu predstavu  “Gdje li raste zdrava hrana, usred polja ili stana” razigranog Šarenog svijeta i kreativnu radionicu “Igram se i šaram, sa slikaricom Adrijanom nekaj super stvaram” koju će voditi mag.art Adrijana Čelec.

Raspored:

Vatrogasni dom Gredice

17:30 sati – radionica/igraonica

18:30 – kazališna predstva

Vatrogasni dom Rakovec

19:00 sati – radionica/igraonica

20:00 sati – kazališna predstava

Ulaz je besplatan za svu djecu i roditelje!

JEDNA LAGANINI GLAZBENA VEČER PRI MIHANOVIĆU

Ovogodišnje Klanječko kulturno ljeto na promenadi i oko nje… nastavlja se u petak 2. rujna od 20 sati na Trgu Antuna Mihanovića uz jednu opuštenu i laganu glazbenu večer u kojoj nam svira domaće Vrijeme vinila i poneki dragi gost. Ovaj put unplugged ili „onak više za dušu“.

Za kraj ljeta ili najavu dobre jeseni… dođite na jedno ugodno i opušteno klanječko druženje!

BESPLATNA FOTORADIONICA „SVIJET U BOJAMA“

Kulturni centar Klanjec i TZP Biser Zagorja u suradnji s Foto Hrvatskom organiziraju petodnevnu fotoradionicu “SVIJET U BOJAMA” koja će se u Klanjcu održavati od 9. do 13. rujna 2022.

Fotoradionica je BESPLATNA za polaznike, a namijenjena je odraslima i djeci iznad 10 godina. Vjerujemo da će mnogobrojni ljubitelji fotografije u našem kraju iskoristiti ovu priliku da nauče nešto novo i zanimljivo i/ili da unaprijede već postojeće znanje.

Fotoradionica “Svijet u bojama”, pod stručnim vodstvom diplomirane novinarke i fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić, zamišljena je kao potraga za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima Klanjca i ima svoj teoretski i praktični dio, a završit će izložbom snimljenih fotografija polaznika u utorak 13. rujna.

Polaznici i voditelji sastaju se prvi dan, u petak 9. rujna u 17.00 sati ispred Studija Galerije Antuna Augustinčića.

Prijave su obvezne i to pozivom na broj telefona 091/ 574 2343 (voditeljica Sanja Grgić Ćurić).

Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja Svijeta u kojem se radionica događa, te pod stručnim vodstvom voditeljice fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu cilj je i svrha ovih radionica. Povezati mlade i odrasle, obitelji, članove lokalnih zajednica i kroz foto druženja kreirati određeni broj kvalitetnih fotografija koje se kao kruna radionice izlože na završnoj svečanoj izložbi najboljih radova koja je sastavni dio radionica i koja je mnogim polaznicima često i prva izložba u životu.

Radionica ima pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja RH i Agencije za odgoj i obrazovanje RH o pedagoškoj i obrazovnoj vrijednosti, a održavat će se radnim danima u poslijepodnevnim satima te u dane vikenda tako da ju mogu pohađati i školarci i zaposleni.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook