Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Hum na Sutli uručila nagrade najuspješnijim učenicima i studentima

Općinski načelnik Zvonko Jutriša i zamjenica općinskog načelnika Tanja Topić čestitali su nagrađenim učenicima i studentima te im uručili jednokratne novčane nagrade i zaželili mnogo uspjeha u njihovom daljnjem obrazovanju


Nedavno je u uredu općinskog načelnika upriličen je prijem nagrađenih učenika i studenata za školsku/akademsku 2018/2019. godinu, sukladno raspisanom javnom natječaju za dostavu prijedloga za dodjelu novčane nagrade učenicima i studentima s područja općine Hum na Sutli za školsku/akademsku godinu 2018./2019. i Javnom pozivu za dodjelu nagrada za posebna postignuća učenika srednjih škola u školskoj 2018./2019. godini koji su bili raspisani od strane Općine Hum na Sutli tijekom mjeseca listopada 2019. Općinski načelnik Zvonko Jutriša i zamjenica općinskog načelnika Tanja Topić čestitali su nagrađenim učenicima i studentima te im uručili jednokratne novčane nagrade i zaželili mnogo uspjeha u njihovom daljnjem obrazovanju.

Nagrade su uručene Loreni Imširović iz Lastina koja je imala prosjek ocjena u četverogodišnjem srednjoškolskom obrazovanju 4,95, a Viktorija Golenko iz Huma na Sutli 4,71 (pojedinačne nagrade u iznosu od 2.000,00 kuna). Po 3.000,00 kuna uručeno je najboljim studentima i to Anamarii Klasić iz Huma na Sutli, (prosjek ocjena 4,99), DariuStuhne iz Malog Tabora (prosjek ocjena 4,52) te Ines Staroveški iz Lastina (prosjek ocjena 4,26).

Krunoslavu Draškoviću iz Rusnice za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz Obrazovnog sektora strojarstvo, brodogradnja i metalurgija u natjecateljskoj disciplini CNC i CAD/CAM tehnologije uručen je iznos od 1.000,00 kuna, a Anamariji Gluhak iz Vrbišnice uručen je iznos od 700,00 kuna za osvojeno drugo mjesto na državnom natjecanju iz klasičnih jezika (Latinski jezik za strukovne škole).

Uprilične je i prijem triju najboljih humskih sportašica Kickboxing kluba Krapina i to humčanke Lane Zajec koja j proglašena najboljom sportašicom u 2019. godini od 14-18 godina, te Nikoline Rebić i Lucije Antolić. Općinski načelnik Zvonko Jutriša i zamjenica općinskog načelnika Tanja Topić uručili su im poklon bonove u vrijednosti od 500,00 kuna za kupnju sportske opreme. Čestitke za trud i rad upućene su i trenerici Silviji Hršak.

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Zagvozd i Ravča na 446km+800m u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine 40km/h jednim trakom. Pozivamo korisnike na oprez! Zbog prometne nesreće na autocesti A6 ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program