Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Hum na Sutli u projektu Europe Goes Local

Projekt EGL trenutačno je najveći europski projekt u području rada s mladima te je za ovu fazu projekta odabrano 17 jedinica lokalne i regionalne samouprave iz cijele Hrvatske, među kojima je Hum na Sutli jedina općina iz KZŽ


Općina Hum na Sutli je, kao jedina općina iz Krapinsko - zagorske županije, odabrana za sudjelovanje u drugoj fazi projekta Europe Goes Local. Projekt EGL trenutačno je najveći europski projekt u području rada s mladima te je za ovu fazu projekta odabrano 17 jedinica lokalne i regionalne samouprave iz cijele Hrvatske.
Glavni cilj projekta je pomoću programa Erasmus+ podići kvalitetu rada s mladima na lokalnoj razini i osnažiti europske vrijednosti. Za ovaj je projekt kao predstavnica naše Općine odabrana Katarina Drašković kao najmlađa vijećnica Općinskog vijeća.

Prvi korak u samom projektu bio je trening “Rad s mladima na lokalnoj razini” održan od 24.-27.11. U Mariji Bistrici. Zadatak treninga bio je naučiti kako izgleda poticajno okruženje za rad s mladima i usvojiti temeljne pojmove o radu s mladima, saznati više o sudjelovanju mladih u životu lokalne zajednice, ali i nadahnuti se primjerima dobre prakse koji su proizašli iz prve faze ovog projekta.

Nakon završetka treninga svi sudionici stekli su Youthpass, certifikat koji je sastavni dio Europske komisije za usvajanje i priznavanje neformalnog učenja, a služi kao potvrda o postignutim i razvijenim kompetencijama i vještinama.

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook

IZVANREDNE OBAVIJESTI:  -životinja (uočena je srna) na čvoru VARAŽDINSKE TOPLICE. Molimo korisnike za dodatan oprez.  -životinja (uočen je pas) na autocesti A1 ispred odmorišta ZIR. Molimo korisnike za dodatan oprez.  Zbog vjetra d...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program