Prethodni članak
Sljedeći članak

[HOOMSTOCK JUNIOR] Ove godine glazbeni festival za osnovnoškolce

Svi prijavljeni bit će pozvani na audiciju krajem svibnja, a termini će biti objavljeni naknadno

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


Početak dugog, toplog ljeta 2019. u Humu na Sutli, 4. srpnja obilježit će treći Hoomstock Junior – edukativno-zabavni projekt namijenjen prije svega djeci, ali i svima željnima druženja u parku, glazbe i zabavnog učenja.

Ove godine organizatori su pripremili nove i sasvim drukčije aktivnosti, a jedna od njih je i glazbeni festival za osnovnoškolce. Pojedinci i bendovi osnovnoškolskog uzrasta mogu se prijaviti s autorskom ili skladbom drugog autora pop-rock tematike do 15.5.. Svi prijavljeni bit će pozvani na audiciju krajem svibnja, a termini će biti objavljeni naknadno. Natječaj je namijenjen djeci s područja Krapinsko-zagorske županije, ali i susjednih slovenskih općina Rogatec i Rogaška Slatina.

Za pobjednike u tri kategorije – nagrada žirija, najbolja izvedba i najbolji scenski nastup, osigurane su zanimljive nagrade. Posebnost ovog događanja za djecu jest što se odvija u parku – svima ugodnom i poznatom ambijentu. Svake godine organizatori se trude stvoriti pomalo magičan i zanimljiv ugođaj živopisnim ukrasima, zanimljivim edukativnim radionicama, predstavama, glazbom…

Svi detalji o natječaju i prijavnica dostupni su na stranicama Općine Hum na Sutli www.humnasutli.hr i Facebook stranici https://web.facebook.com/hoomstockjr

- Pozivamo sve da se pridruže ovom festivalu zabave i glazbe i u veselom tonu započnu ovogodišnje praznike. Možda i s nekom novom nagradom - pozivaju organizatori.

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook