Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi slučajevi trovanja, Beroš potvrdio: U KBC-u Zagreb su dvije mlađe osobe

  • Hitna pomoć

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Potvrđena su još dva slučaja trovanja bezalkoholnim pićem. Kako doznaje HRT, pacijenti se nalaze u KBC-u Zagreb. Jutarnjem listu je ministar Beroš potvrdio da je su oba pacijenta stabilno.

– U KBC-u Zagreb se na opservaciji nalaze dvije mlađe osobe. U stalnom sam kontaktu s bolnicom i zasad se može reći da su stabilno i izvan životne opasnosti – kaže Beroš.
Kako piše Jutarnji, staklena bočica, koja je bila sporna u Rijeci, punjena je u Austriji, dok je ova u Zagrebu plastična i punjena je u Zagrebu.

– Danas oko 15 sati smo zaprimili dojavu od medicinske ustanove u Zagrebu da im je pristigao pacijent sa ozljedom ždrijela. A u razgovoru s medicinskim osobljem je pacijent pritom naveo da je netom prije konzumirao bezalkoholno piće – rekli su iz zagrebačke policije. Navodno je riječ o Coca-Coli.

Podsjetimo, nakon što su se danas počele ubrzano širiti uznemirujuće poruke društvenim mrežama o trovanju vodom, iz KBC-a Rijeka i PU primorsko-goranske potvrđeno je da je jedan muškarac zadobio ozljede jednjaka nakon što je popio vodu iz bočice.

Kasnije su iz Coca-Cole potvrdili da se radi o bočici vode Romerquelle te da je riječ o izoliranom slučaju.

Još članaka iz "Hrvatska"

Facebook