Prethodni članak
Sljedeći članak

Grlić Radman o ljubljenju njemačke ministrice: To je jedan ljudski pristup kolegici


Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman sazvao je presicu nakon pokušaja da pred kamerama i fotoaparatima poljubi njemačku šeficu diplomacije Annalenu Baerbock, što je završilo dosta neugodnim prizorom.

- Možda je bio to neki nezgodni trenutak. Mi ministri se uvijek srdačno pozdravimo. Ako je netko nešto loše vidio u tome, onda isprika tome koji je tako shvatio. Avion je kasnio pa smo se vidjeli tek na family photo. Ja ne znam kako je to netko snimio. Mi sjedimo jedno do drugog, mi smo susjedi. To je bila jedna jako dobra konferencija. Možda je nespretno ispalo - rekao je.

- Ne znam u čemu je bio problem. Nisam to vidio, nisam bio svjestan. Mi se uvijek srdačno pozdravimo. To je jedan srdačan ljudski pristup kolegici... I kolegi... - rekao je Grlić Radman.

Podsjetimo, Grlić Radman je prilikom slikanja na konferenciji o jačanju i proširenju Europske unije u Berlinu krenuo u pokušaj poljupca njemačke šefice diplomacije Annalene Baerbock, na što se ona izmaknula. Izgledala je prilično zbunjeno i nastavila je gledati prema kamerama dok se Grlić Radman samo smješkao.

Još članaka iz "Hrvatska"

Facebook