Prethodni članak
Sljedeći članak

Započelo odlično Ljeto u dvorcu Oršić: Sjajna predstava, zanimljiva izložba, koncert i kokteli dobrodošlice

Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica kao organizator pripremila je odličan program na manifestaciji Ljeto u dvorcu Oršić, koja će se održati do 21. srpnja.


Sinoć je i započelo Ljeto u dvorcu Oršić, uz koktele dobrodošli i uz odličnu predstavu HULIGAN u sklopu GFUK i po Zagorju u kojem glumi mladi Oroslavčanin Matija Šakoronja. Otvorena je izložba Anđeli, autorice Jadranke Blagec.

Riječ je o petoj izložbi, koja je posvećena anđelima čuvarima. - Za motiv anđela odlučila sam se jer su me inspirirali dragi ljudi koji svakodnevno, poput anđela, svojim tihim postojanjem unose radost u moj život. Tehnika kojom su moji radovi napravljeni malo je drugačija. Anđeli su izrađeni od raznog suhog bilja poput cvijeća, ljuski luka, lišća drveta i slično, koje pronalazimo u prirodi na livadama, šumama. Suhe biljke mrvim te tehnikom mozaika, polako, na papiru sastavljam slike iz svoje mašte ili slike koje sam zamislila –  rekla je autorica.

Nakon predstave publiku su zabavljali "Stranci u noći". Na otvorenju Ljetaa u dvorcu Oršić bili su i gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić.

I ovog ljeta spremno nas je dočekala ljetna pozornica dvorca Oršić u Gornjoj Stubici. Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica kao organizator pripremila je odličan program na manifestaciji Ljeto u dvorcu Oršić, koja će se održati do 21. srpnja.


I ovog je puta tu i ljetno kino, 2. srpnja, kao i odlični koncerti, 3. srpnja nastupa Vanna, a 9. srpnja gripa Pavel.
Još jedna kazališna predstava, 'Uvijek će nam ostati ljubav', na rasporedu je 10. srpnja, a manifestaciju, već po tradiciji, zatvara odlična i uvijek dobro prihvaćena skupina Ethno Croatia, 21. srpnja. Ulaznice za sva događanja (osim za dan zatvaranja i Ethno Croatina, kada je ulaz besplatan), možete nabaviti u uredu TZP Donja Stubica i Gornja Stubica, Muzeju seljačkih buna u Gornjoj Stubici, Pivnici Punkt Beer House te u Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica.

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook