Prethodni članak
Sljedeći članak

VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE: Krenule prijave za Dječji vrtić Jurek u Gornjoj Stubici

Zahtjevi se mogu podnijeti od 12. kolovoza do 1. rujna


Općina Gornja Stubica objavila je Javni poziv za upis djece u Dječji vrtić Jurek.

Upisi će se vršiti za djecu od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju („Narodne Novine“ broj 10/97, 107/07, 94/13, 98/19) u redoviti (desetosatni) program njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima.

Upisivat će se 2 jasličke skupine za 24 djece (po svakoj skupini 12 djece) u dobi od navršene 1 godine do navršene 3 godine te 3 vrtićke skupine za 60 djece (po svakoj skupini 20), od navršene 3 godine do navršenih 7 godina, odnosno do polaska u osnovnu školu.

Zahtjev za upis podnose roditelji u pravilu ako stanuju na području na kojem djeluje Dječji vrtić JUREK, odnosno ako imaju interes za program koji nudi Dječji vrtić JUREK, a ne žive na području na kojem djeluje Dječji vrtić JUREK.

Na web stranici Općine Gornja Stubica, a pod kategorijom DJEČJI VRTIĆ JUREK nalazi se tekst javnog poziva, kao i obrazac zahtjeva za upis te obrazac za inicijalni razgovor, koje možete preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gornja Stubica.

Popunjen i potpisan zahtjev za upis i obrazac za inicijalni razgovor zajedno s drugim propisanim prilozima podnosi se u zatvorenoj omotnici, osobno ili preporučenom poštom na adresu: Općina Gornja Stubica, Trg svetog Jurja 2, 49245  Gornja Stubica s naznakom: „Povjerenstvo za upis djece u Dječji vrtić JUREK“ u roku od 20 dana od dana objave ovog javnog poziva, odnosno od  12. kolovoza 2021.-01. rujna 2021. godine.

 

 

 

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook

Opasnost je od naleta na predmet na kolniku na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče na 255. km između čvorova ZADAR II i ZADAR I u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.  Zbog prometne nesreće na autocesti A5 na 72.+200 km između...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program